Görüş Bildir
Haberler
Deniz Seki'den Türban Taktiği

Deniz Seki'den Türban Taktiği

Onedio Medya
06.10.2014 - 10:27 Son Güncelleme: 06.10.2014 - 14:48

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra kayıplara karışan şarkıcı Deniz Seki'nin tanınmamak için sık sık kılık değiştirdiği ve zaman zaman da türban taktığı iddia edildi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nce ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Deniz Seki ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Yakalanmamak için cep telefonu ve kredi kartı kullanmayan Seki’nin bu yüzden maddi zorluklar yaşadığı, dolaylı yollarla irtibat kurduğu annesinden kendisine para göndermesini istediği öğrenildi.

Ünlü şarkıcının yakalanmamak için saç rengi ve giyim şeklini sürekli olarak değiştirdiği, zorunlu kalmadıkça kalabalık ortamlara girmediği, dışarı çıkmak zorunda kalması halinde ise tanınmamak için türban ve başörtüsü ile örtündüğü belirlendi.

Polis bu tespitlerinin ardından, bir süre önce Seki’yi yakalamak için İstanbul dışında iki ilde çalışma gerçekleştirdi ancak özel olarak yürütülen bu çalışmalardan bir sonuç alamadı.

Ayrıca, daha önce Seki’nin yurtdışına kaçtığı yönündeki bilgilerin ise gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. 

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/binbir-sur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0