Görüş Bildir
Haberler
Binanın 7. Katından Düşen 16 Yaşındaki Çocuk Öldü: İntihar mı Cinayet mi?

Binanın 7. Katından Düşen 16 Yaşındaki Çocuk Öldü: İntihar mı Cinayet mi?

İstanbul Küçükçekmece'de 16 yaşındaki Esma E., şüpheli bir şekilde 7 katlı binanın en üst katından düşerek yaşamını yitirdi. Esma E'nin ölmeden 2 saat önce sosyal medya hesabından 'Hepinizi çok seviyorum çok' paylaşımı yaptığı görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esma E., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Esma E., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki 7 katlı bir binada dün akşam saat 22.00 sıralarında 16 yaşındaki Esma E., oturduğu binanın yedinci katında bulunan balkondan sokak üzerinde park halindeki aracın üzerine düştü.

Esma E.’yi gören çevredeki yurttaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Haberi duyan ailesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, 16 yaşındaki çocuk olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Esma E., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İntihar mı Cinayet mi?

İntihar mı Cinayet mi?

Olay sonrası polis ekipleri inceleme bölgede geniş çaplı incelemelerde bulundu. 16 yaşındaki çocuğun ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu ise yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Öte yandan olaydan iki saat önce Esma E’nin ‘Hepinizi çok seviyorum çok’ notuyla fotoğraf paylaştığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
3
2
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sertan Başer

Bir iş vardır mutlaka bunda da , sapık bir piçin kıza yıllarca cinsel mobbing yapma ihtimali de kuvvetle muhtemel, varsa böyle birşey her zamanki gibi sümen ... Devamını Gör

Biker Lady

Kimbilir neler yaşadı da kaldıramadı…Allah rahmet eylesin…