Görüş Bildir
Haberler
Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı Kağıda Bakarak Yanlış Okudu: 'O Benim Milletimindir...'

etiket Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı Kağıda Bakarak Yanlış Okudu: 'O Benim Milletimindir...'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, son kez çıktığı TBMM kürsüsünde bayrak açıp İstiklal Marşı okudu. Marş okurken kağıda baktığı görülen Yıldırım'ın 'O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak' yerine, 'O benim milletimindir…' dediği görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmeyen Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda son konuşmasını gerçekleştirdi.

Yıldırım konuşmasının ilgili bölümünde şunları söyledi:

'Siyaset; elbette yarışmayı, rekabeti beraberinde getiriyor. Bu anlaşılabilir. Anormal olan nefret dilidir, ayrıştırıcılıktır, kırıcı yıkıcı eleştirilerdir. Seçime gidiyoruz. Kimin ne yapacağını ne yapamayacağını milletimiz ezbere biliyor. Bütün siyasetçilerden beklentimiz, 86 milyon vatandaşımızın sahip çıkacağı bir siyasi dil kullanılmasıdır” dedi. Yıldırım ayrıca; “5 yıllık bir tecrübeden sonra tabii ki sistem değişikliğinde düzeltilmesi gereken konular olmuştur. Bunlar da gelecek Meclis’in gündeminde olmaya devam edecektir'

Konuşmasının sonunda kağıda bakarak İstiklal Marşı okuyan Yıldırım'ın 'O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak' yerine, 'O benim milletimindir…' dediği görüldü. 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
155
124
10
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Bu adam İBB Başkanı olsun diye oy verenler vardı ya...

Bozkurt

Vizyon işte!

Pasif Kullanıcı

la yazı yazmasını bilmiyor okuyamaması zaten normal düşünün ülke kimlere teslim?

mamamia

prompter getir yavrum

Art Ankara

Kağıttan okuyamamış çok bir şey değişmez bence 🤣