Görüş Bildir
Haberler
BİM'de Satışa Sunulacak Huawei Akıllı Saat Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket BİM'de Satışa Sunulacak Huawei Akıllı Saat Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
18.07.2023 - 15:06

18 Temmuz 2023 BİM Aktüel indirim kataloğunda yer alan Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat, özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandı. 18 Temmuz 2023 BİM Aktüel indirim kataloğunda satışa çıkacak Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 18.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

18 Temmuz 2023 BİM Aktüel indirim kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık .👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

BİM aktüel kataloğundaki Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

BİM aktüel kataloğundaki Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Huawei akıllı saat çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Geniş ekranı ve 3 boyutlu cam tasarımıyla öne çıkan Huawei Watch GT 2, etkileyici ekran deneyimiyle kullanıcılarına harika bir deneyim yaşatıyor.

Geniş ekranı ve 3 boyutlu cam tasarımıyla öne çıkan Huawei Watch GT 2, etkileyici ekran deneyimiyle kullanıcılarına harika bir deneyim yaşatıyor.

Darbe ve çizilmelere karşı üstün bir direnç sunan Huawei Watch GT 2, 50 metreye kadar su ve toz direnci ile dikkat çekiyor. 1.39 inç büyüklüğünde olan AMOLED ekranı, kullanıcılara geniş ve net bir görüntüleme deneyimi sunuyor. 454x454 piksel ekran çözünürlüğü ile detayları kaçırmadan, güneş ışığı altında bile net bir görüntü sağlıyor.

TruSeen teknolojisi ile uyurken bile tüm gün boyunca kalp atış hızınızı izliyor.

TruSeen teknolojisi ile uyurken bile tüm gün boyunca kalp atış hızınızı izliyor.

Hareket takibi, gerçek zamanlı stres ölçümü, uyku kalitesi analizi gibi özelliklerin yanı sıra geniş spor seçenekleri de bulunuyor.

Yüzerken nabız ölçümü, eliptik gibi fitness aletlerini kullanırken gerçek zamanlı kalp atış hızını, kalorilerinizi ve egzersiz sürenizi takip ediyor.

Uyku esnasında kalp atışınızı izleyerek nefes alıp vermenizi analiz etmesi, stres ölçümü, tüm gün yaptığınız aktiviteleri takip etmesi ve sosyal medya uygulamalarından gelen bildirimlerinizi göstermesiyle adeta kişisel bir asistanınız olarak hep yanınızda.

Huawei, akıllı saatler konusundaki iddialı pil ömrüyle her zaman bir adım öne çıkıyor.

Huawei, akıllı saatler konusundaki iddialı pil ömrüyle her zaman bir adım öne çıkıyor.

Düşük güç tüketimi sistemi ile uzun bir pil ömrü sağlayan Huawei Watch GT 2; GPS ile sürekli egzersiz, kalp atış hızı izleme takibi ve egzersiz etkisi takibiyle 30 saate kadar pil ömrü sunarken, kalp atış hızı izlemesi açık, haftada 90 dakika egzersiz, haftada 30 dakika müzik ile 2 haftalık pil ömrü sunuyor.

Bluetooth arama özelliği ile elleriniz meşgulken arama yapabilir veya alabilirsiniz.

Genel özellikleri:

Genel özellikleri:
  • Bluetooth BT5.1, BLE / BR / EDR

  • 8 adet açık ve 7 kapalı hava sporu ile 15 modu

  • 41 gram ağırlık

  • Değiştirilebilir kordon

  • Akıllı bildirimler

  • Alarm

  • Gelen aramaları yönetme

  • Müzik çalar kontrolü 

  • Müzik depolama

  • Sms görüntüleme 

  • Takvim

  • Telefonumu bul özelliği

  • Zamanlayıcı

  • Kandaki oksijen seviyesi 

  • Uyku kalitesi analizi 

  • Gerçek zamanlı stres ölçümü

  • İvmeölçer sensörü

  • Jiroskop sensörü

  • Jeomanyetik sensör

  • Optik kalp atış hızı sensörü

  • Ortam ışığı sensörü

  • Hava basıncı sensörü

  • Kapasitif sensör

  • Tipik kullanımda 14 günlük pil ömrü 

  • Güç düğmesi ve işlev düğmesinden oluşan butonlar 

  • 5 ATM su dayanıklılığı

  • GPS

  • Kirin A1 işlemci

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların akıllı saatle ilgili görüşleri:

Huawei Watch Gt 2 Akıllı Saat hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların akıllı saatle ilgili görüşleri:
  • iPhone ile çok senkronize çalışıyor. Müzik harici her özelliği kullanabiliyorsunuz.

  • Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmekte fayda var. Piyasanın en şık akıllı saati diyebilirim. Sürekli ekran açık kalma özelliği de oldukça güzel. Batarya deyip geçmeyin, saati 2 günde bir şarj etmek işkenceye dönüşüyor fakat bu telefon 13 gün dayandı diyebilirim. Cihaz anormal bir nabız algıladığında hemen uyarıyor. Profesyonele yakın yapay zekalı antrenör mantığı var. Uyuduğunuzda cihazı da uyutuyor, ışıklarını tamamen kapatıyor fakat işin en keyifli kısmı nabız, stres ve uyku durumunu ölçmeye devam ediyor. Üstelik bunu 7/24 yapıyor. Size de bunu grafik olarak sunuyor. Google Fit ile de senkronize edebiliyorsunuz ki bu da güzel. Saatte titreşim özelliği de mevcut. 500 şarkı yükleyip telefonunuz yanınızda olmasa bile ister kendi hoparlörlerinden ister cihaza bağlayacağınız bluetooth kulaklık ile dinleyebiliyorsunuz.

  • Ürün harika. 10 gündür kullanıyorum. iOS ile kullanıyorum. Apple music senkronizasyonu yok. Ben bunu bilerek aldım. Müzik sorun değil benim için. Spor için gerekli olan her şey mevcut. Fazlası var eksiği yok. Batarya 10 gün kullanıyorum. Ancak haftada 5 gün her gittiğimde 3 saat spor yapıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Uyku takibi gayet güzel çalışıyor. iOS'ta çalışmıyor diyenlere inanmayın. 10 tane Apple Watch eder. 18 saat değil, Apple'daki gibi 10-15 gün gidiyor pili. Kolumdan ne gece ne gündüz çıkartmıyorum. Çok ama çok memnunum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • Ürünü bir etkinlikte hediye olarak aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Daha önceden Watch S3, Xiaomi Mi Band 3 ve Honor Band 4 kullanan birisi olarak aralarındaki en iyisi diyebilirim. Sesle konuşma özelliği, GPS ile bisiklet sürme takibi, müzikleri yönetme ve harici bluetooth kulaklıkla telefondan ayrı şekilde kendi içindeki hafızasındaki müzikleri dinleyebilme vb. birçok özelliği güzel ve iyi çalışıyor. Ayrıca görünüşü ve duruşu harika.

  • 2 gün oldu alalı. Devamlı kurcalıyorum, daha %20 pilini indirebildim. Süper şık. Üstündeki seçilebilir saat ekran görüntüleri çok iyi. Nabzı gayet iyi ölçüyor. Adım ölçümü iyi. Ben iPhone 6s ile kullanıyorum. Bu telefonla iPhone ile kullanacaksanız, Huawei Health uygulamasını indirseniz bile 2 özellik iOS'da çalışmıyor. 1) Telefonumu bul özelliği çalışmıyor. Çalıyor diyor ancak telefonunuz çalmıyor. 2) Stres testi uygulaması iPhone'daki Huawei Health uygulamasında yok. Yani maça gittiniz, nabızdan ne kadar heyecanlandım vs kullanılmıyor. Koldayken gündüz saate bakmak istediğinizde harekete duyarlı uyandırmak için kaldır özelliği iyi. Ancak odada karanlıkta yatarken zifiri saatte uyandırırken kaldır çalışmıyor. Üstündeki tuşa basıp açmanız lazım. Telefondan konuşması çok keyifli, arabamda artık aux kablosuna gerek kalmadı. Ayrıca hoparlörü müzik kalitesi süper. Cep telefonunuz yanınızda olmadan 2 GB alanına müzikleri atıyorum ve telefon yanımda olmadan saati AirPods ile eşleştirip wireless sporda müzik dinlenebiliyor. Saat ve AirPods yeterli, telefonu dolapta bırakın. Kesinlikle tercih edin, çok iyi...

  • Artıları:

1) 10 gün civarında bir batarya ömrü var.

2) Gelen çağrılara sesli yanıt verme özelliği var.

3) Ağır bir saat değil. Kolu yormuyor. Ama ağır bir saat gibi de şık duruyor.

4) Saatin çerçevesi plastik değil, metal.

5) Kordonu, dokusu ve rengiyle hoş bir deri.

6) Saatin bataryası çabuk şarj oluyor.

7) Dış ortamda güneş altında veya saati yan çevirince ekranı görememe problemi olmuyor.

8) İnce veya kalın bileğe gitmeme gibi bir durum yok. Bileğim ince olmasına rağmen bende de güzel duruyor.

9) 67 metre telefondan uzak kalındığında sorun olmuyor. veya araya kalın duvar gibi engeller girmediği sürece 78 metreye kadar da telefondan irtibat kopmuyor.

10) Saatin ekranında sürekli saat özelliğini açmak mümkün; ama açtığınız zaman saatin bataryası en az 3 gün kısalıyor(7 gün civarına düşüyor).

Eksileri:

1) Arayüzü çok az. Olanlar da basite kaçan tipte. Arayüz sonradan eklenebiliyor mu? Emin değilim.

2) Gelen çağrılara sesli yanıt özelliği var; ama araba gibi veya dış ortamlarda, sesli yanıt özelliğinin ses kalitesi çok da iyi değil. Bazen bir cümleyi birkaç defa tekrarlattırıyor. Çoğu kez ben telefona dönmek zorunda kaldım.

3) Güncelleme geldiği zaman yarım saatte tamamlıyor. Gelen güncellemelerin de dil desteği haricinde belirgin ekstra bir yönünü görmedim.

4) Saat dik pozisyondayken kolunuzu çevirdiğinizde ekranı açıyor sadece. Yatış pozisyonunda saate bakmak için kolunuzu çevirdiğinizde ekran açılmıyor. Vücudunuz dik pozisyondaymış gibi kolunuzu çevirmezseniz saati göremiyorsunuz.

5) Kolunuzu belli hızda çevirirseniz saatin ekranı açılıyor. Ondan yavaş veya hızlı açarsanız ekran açılmıyor. Her kol döndüğünde ekran açılmasın diye olsa gerek.

6) Telefonunuzda saatin uygulamasına belli aralıklarla girmezseniz telefon bildirimlerini göremiyorsunuz. Marka bu şekilde sizi uygulamaya girmeye zorluyor.

GENEL OLARAK; fiyat/performans olarak diğer saatlere kıyasla değerlendirildiğinde kesinlikle alınabilecek bir saat. Saatin içinde var olan klasik, spor saat arayüzleriyle her kıyafete yakışan bir tarz.

Saati suyun altına sokmadığım için o hususta bir şey diyemeyeceğim. Ama su geçirmez deniyor.

Karar vermeden önce en çok tercih edilen diğer akıllı saatleri görmek isterseniz buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İsrafil Bedir

Zamanında efsaneydi şuan bütçesi olmayan için hala güzel saat ama yeni serileri çıktığı için eskidi orası da bir gerçek

Castiel

Abicim alınır bende ilk gt var gt 2 de hem tel görüşmesi yapılıyor hemde hafızası büyük şarjı 2 hafta gidiyor gt3 okadar para vermeye gerek yok.

Orhan Önal

Beğenmedim iPhone saat daha iyi kalite