Görüş Bildir
Haberler
Bill Gates Gizlice Elon Musk'ı Karalama Kampanyası Yürütüyormuş

Bill Gates Gizlice Elon Musk'ı Karalama Kampanyası Yürütüyormuş

Bill Gates ve Elon Musk'ın aralarının açık olduğu bilinen bir gerçek. Breitbart'ta yer alan bir habere göre Bill Gates, geçtiğimiz ay Elon Musk karşıtı mektuba imza atan kuruluşlara para aktarmış. Elon Musk tarafından konuyla ilgili çarpıcı yorumlar geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bill Gates ile Elon Musk'ın arası yine gergin.

Bill Gates ile Elon Musk'ın arası yine gergin.

Breitbart’ın haberine göre Bill Gates, hoş karşılanmayacak bir olayla gündemde. Bilindiği üzere geçen ay Twitter’ı satın alması beklenen Elon Musk‘ın platformdaki sansür politikasını değiştirmesi halinde reklam gelirlerini yerle bir etmekle tehdit eden mektuba 26 kuruluş imza attı.

Foundation For Freedom Online‘ın (FFO) son raporunda ise mektuba imza atan 26 kuruluştan 11’ine Bill Gates’in Bill & Melinda Gates Vakfı gibi vakıfları tarafından yüz milyonlarca dolar aktarıldığını iddia etti. Bu iddialar gerçeği yansıtıyorsa Gates, Musk’ı Twitter’ın reklam gelirlerini sıfırlamakla tehdit eden mektubun ardındaki isim.

Elon Musk'tan bu harekete cevap gecikmedi.

Elon Musk'tan bu harekete cevap gecikmedi.

Bill Gates ile ilgili iddialara Elon Musk, Twitter’dan cevap verdi. Musk, argolu ifadelerle ”Ne alçakça hareket” açıklamasını yaptı.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Elmallı

ete para vermeyin birbirinizi yiyin göte para vermeyin birbirinizi sikin a*k masonik şeytanlar

Osman Elmallı

sen tapmaya devam et bunlara

Kadir

Yiyin birbirinizi D:

Trabzonnn

İş alanları çakıştı bu yüzden rekabete girdiler bunlar gibi büyük insanların rekabeti bilime katkı insanlığa fayda sağlar.