Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Hayatındaki En Büyük Eksikliği Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Hayatındaki En Büyük Eksikliği Söylüyoruz!

Bilinçaltın birçok şey söylediği gibi hayatındaki eksiliği de bize söyleyecek! Eğer hazırsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, karşı cinste aslında seni içten içe etkileyen şey nedir?

4. Peki gördüğün rüyalarda sıklıkla değişik yaratıklar görür müsün?

5. Şimdi de kendini her anlamda ne kadar çok sevdiğini puanlayarak söyler misin? (5=çok, 1=çok az)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşına bile içten içe güvenmediğin oluyor mu?

7. Ve son olarak, hayatın boyunca başını alıp tek başına bir yerlere gittin mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mutluluk!

Son zamanlarda kendini o kadar mutsuz ve yorgun hissediyorsun ki artık içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Etrafındaki insanların yaptıkları, senin içte içe hissettiklerin artık seni gerçekten yıpratmış. Ne yapsan, ne etsen de hiçbir şeyden keyif alamıyorsun gibi. Ne bulunduğun ortam, ne yaptığın iş ne de sevdiklerinin yanında olmak seni hiçbir şekilde mutlu etmiyor. Dışarıdan gülüyor gibi görünüyorsun fakat içten içe kendini mutsuz hissediyorsun. Psikolojik olarak ruh halinde büyük bir mutsuzluk var. Mutsuzlukla beraber içinde büyük bir isteksizlik oluşuyor. Çünkü hiçbir şeyden keyif almıyorsun ve sanki yaptığın her şeyin boşa gittiğini düşünüyorsun. Özellikle son zamanlarda hissettiğin bu yoğun mutsuzluk halinden sen bile bunalmışsın. Yalnız kalmak istiyor, kimseyle muhatap olmak bile istemiyorsun. Kalabalık bir ortamdan bile çok sıkılıyor bir an önce evine dönmek istiyorsun. Kendi başına kalmak, insan kalabalığından uzaklaşmak istiyorsun. Bu yüzden yüzün gerçek anlamda hiçbir şekilde gülmüyor. O yüzden hayatındaki en büyük eksikliğin içten bir gülümseyişin, yani mutluluğun eksik olduğunu söyleyebiliriz.

Gerçek bir arkadaş!

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekten güvenecek bir arkadaşının olmamasıdır diyebiliriz. Etrafındaki insanlara baktığında hepsinin çıkar ilişkisi içerisinde olduğunu görebiliyorsun. En yakınının bile içten içe senin yanında olmadığını hissediyorsun. İşte tüm bunlardan ötürü kendini insanlara açamıyorsun. Ne derdini paylaşabiliyorsun ne de mutluluğunu paylaşabiliyorsun. Paylaşamadığın için de kendini çoğu zaman yalnız hissediyorsun. Sen de herkes gibi her an güvenebilecek, her zaman yanında olduğunu bildiğin bir dostun olmasını istiyorsun. Tıpkı filmlerdeki gibi hiç bitmeyen dostluklardan. Ama ne yazık ki gerçek hayatta aslında insanlar o kadar da mükemmel olmuyor. Ne zaman birine tam anlamıyla güvensen hep bir şekilde üzülüyorsun. Elbette yakınım dediğin arkadaşlıkların vardır. Fakat bunun daha iyisi de olabilir. Çünkü sen arkadaşlıklara çok değer veren bir insansın. Bundan dolayı hayatındaki en büyük eksik her daim yanında olmasını istediğin bir dost olduğunu düşünüyoruz.

Aşk!

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekte sevdiğini ve sevildiğini hissedebileceğin bir aşk! Sen duyguların insanısın ve senin için 'aşk' denilen şey o kadar önemli ki... Karşındaki insana değer vermek, sevdiğini hissettirebilmek senin için paha biçilmez bir şey. Ama sen ne zaman hayatına birini alsan her seferinde hayal kırıklığına uğradığın için sanki son zamanlarda hayatında kimseyi istemiyorsun gibi. Çünkü yeterince kırılmış ve üzülmüşsün artık hayatında sana gerçekten değer veren birini istiyorsun. Hayatındaki en büyük eksiklik bu olmasa bile bu eksikliği hissettiğinin farkındasın. Etrafındaki insanlara sen de şöyle baktığında artık güvenebileceğin bir insan olmadığının farkındasın. Sanki insanlar senin gibi gerçek aşkı yaşamak istemiyor gibi. Bu durum seni içten içe üzüyor. Çünkü sen aşkı gerçekten hissederek yaşamak istiyorsun. İçinde korku olmadan, gerçekten güvenebileceğin, bir şeyleri çekinmeden paylaşabileceğin bir aşk yaşamak istiyorsun. Önceki ilişkilerinde hayal kırıklığına uğradın fakat bunlar senin için büyük bir tecrübe oldu. Bundan sonra karşındaki insana nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Çünkü bir daha üzülmek istemiyorsun. Umarız doğru zaman ve doğru kişiyle karşılaşır, daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarının üstüne bir çizik atarsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
867
234
135
97
55
47
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Gerçek bir arkadaş.

Mira Renk

Herkesin gerçek bir arkadaşa ihtiyacı varmış. Hep birlikte arkadaş olalım :D