Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltına Göre Hangi Tip İnsan Sana Daha Çekici Geliyor?

etiket Bilinçaltına Göre Hangi Tip İnsan Sana Daha Çekici Geliyor?

Easterling
13.11.2021 - 10:20

Bazen dış görünüm olarak hiç tipiniz olmayan ya da ortak ilgi alanlarınız olmayan biri inanılmaz çekici gelebilir. Bunun bir ölçütü yok elbette. Bakalım sana hangi tip insan çekici geliyor? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım bu tiplerden hangisine katlanamazsın?

2. Çok içine kapanık insanlarla ilgili düşüncen bunlardan hangisine daha yakın?

3. Peki hangi tip insanlarla daha iyi anlaşıyorsun diye sorsak?

4. Sırlarını paylaşabileceğin bir arkadaşının olması senin için önemli mi?

5. Bu tiplerden hangisiyle kesinlikle ilişki yaşamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın biriyle konuşurken bunlardan hangisine daha çok dikkat edersin?

7. Son olarak sence mükemmel bir partner bu özelliklerden hangisini taşımalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duyarlı ve şefkatli biri!

Gürültülü ortamları sevmiyorsun ve bir arkadaşınla buluşmayı kalabalık bir partiye tercih ediyorsun. Kalpten kalbe konuşmayı seviyorsun ve bu yüzden sohbette dinlemeye hazır, sakin ve sessiz arkadaşlar seçiyorsun. Yüksek sesle şaka yapanlar seni biraz rahatsız ediyor ve hatta her şeyden bir şaka çıkarmaya çalışan insanlar seni sinirlendiriyor. Arkadaşlarını dikkatlice seçiyorsun ve tanıdıktan hemen sonra öyle kişisel şeylerini paylaşmayı sevmiyorsun. Ancak bir kişi güvenini kazanmayı başardıysa, ona herhangi bir sırrını açabiliyorsun.

Mükemmeliyetçi biri!

Başarıya ulaşan insanlar seni cezbediyor ve her zaman onların hikayelerini öğrenmekle ilgileniyorsun. Ne istediğini bilenlere saygı duyuyor ve hedefe ulaşma yolunda ilerliyorsun. Yaptığın her işi iyi yapmaya çalışıyorsun ve gücünü boşa harcamayı hiç sevmiyorsun. Hayattan şikayet edenler ya da boş konuşmalarda zamanını boşa harcayan insanlar seni rahatsız ediyor. Gürültülü partilerin hayranı değilsin.

Farklı ve özgün biri!

Bir insanda seni çeken şey o insanın sahip olduğu farklılıklar. Belki biraz çılgın olması, belgi çok acayip ilgi alanlarının olması bilmiyoruz ama senin için özgün bir yanının olması önemli. Çünkü sen estetiğin bazen kusurlarda bazen bir eksiklikte olduğunu düşünüyorsun. Sıradan şeyleri sevmiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
235
72
36
16
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Mükemmeliyetçi biri! Mükemmeliyetçi biri! Başarıya ulaşan insanlar seni cezbediyor ve her zaman onların hikayelerini öğrenmekle ilgileniyorsun. Ne istediğin... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Farklı ve özgün biri! Bir insanda seni çeken şey o insanın sahip olduğu farklılıklar. Belki biraz çılgın olması, belgi çok acayip ilgi alanlarının olması bil... Devamını Gör

Ilke Ekeli

Abi zeki insanları severimde başarılılari hayır ilgimi çekmez banane kardeşim elalemin başarısından