Görüş Bildir
Haberler
Beyninizin İçindeki Çarkları Son Hızla Döndürüp Size Dünya İşlerini Bile Unutturacak 15 Tuhaf Düşünce

Beyninizin İçindeki Çarkları Son Hızla Döndürüp Size Dünya İşlerini Bile Unutturacak 15 Tuhaf Düşünce

Kafalar bugün de hiç olmadığı kadar karışık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uzaylıların bizden daha gelişmiş olduklarını düşünüyoruz, ancak bizden daha ilkel olmaları ihtimali de var. Günün birinde onların gezegenlerini istila eden 'uzaylılar' biz olabiliriz.

2. Mayaların bizlere öğrettiği çok önemli bir şey var; eğer bir işi bitiremediysen bu kesinlikle dünyanın sonu demek değil...

3. Öğretmenlerini komik mazeretlerle kandıracağını düşünen çocuklar, muhtemelen onların 'sınav erteletme' ve 'ödev teslim tarihini uzattırma' gibi konularda mazeret üretmenin adeta bir sanat olduğu 'üniversite' denen yerden geldiklerini bilmiyorlar.

4. Eğer çalışmak istemiyorsan, işini sürekli erteleyecek ve sonra daha çok çalışmak zorunda kalacaksın. Eğer çalışmak istiyorsan, daha hızlı iş yapacak ve sonunda daha az çalışmış olacaksın.

Sonuç olarak, insan işe geldiğinde yapmak istediği şeyi asla yapamıyor.

5. Gelecek yıllarda, Pamuk Prenses çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip ve zihni yedi ayrı kişiliğe bölünmüş, mavi yakalı bir adamla yaşayan bir kadının hikâyesi olarak anlatılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geceleri kanepede uyuyakalıyor ve sabah kendini tam olarak aynı yerde ve aynı pozisyonda buluyorsan, çocukluk günlerin artık sona ermiş demektir.

7. Eğer eşcinsellik bir seçim olsaydı, muhtemelen dünya üzerinde çok daha fazla lezbiyen olurdu.

8. Başkalarının zihinlerini okuyabilme yetisine sahip olsaydık, dillerini konuşamadığımız yabancı ülkelerde bu yetenek hiçbir işimize yaramazdı.

9. İnsanlar, Dünya'dan Mars'a gidip ilk koloniyi kurdukları zaman muhtemelen ilk başarılı uzaylı istilasını gerçekleştirmiş olacaklar.

10. "Kızma, ama..." diye başlayan bir cümle "Sakin ol" dan daha işe yaramaz bir ifadedir. Sadece etkisiz olmakla kalmaz, aynı zamanda amaçlananın tam tersi bir etki yaratır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Doğmadan önce hiçbir şey değildik. Hayata geldik ve bir 'şey' olduk. Öldüğümüzdeyse hiçbir şey olmaya geri döneceğiz.

Hayatta bir şeyler yapmaya çalışmak, hiçbir şey olacağımız günü beklemekten çok daha iyi...

12. Enerjinin korunumu yasasına göre izole bir sistemde enerji yoktan var edilemez ya da varken yok edilemez, ancak başka bir biçime dönüşebilir ve bu sırada sistemin toplam enerjisi korunur.

Belki de bu evrensel bir ölçekte de geçerlidir ve Big Bang, şu anda bildiğimiz evrenin önceki iterasyonundan sadece bir tanesidir.

13. Çocukken, yetişkinliğin sahip olmak istediğiniz şeyleri kazanmanın tek yolu olduğunu düşünürsünüz. Bir yetişkin olduğunuzda ise geri dönmesini istediğiniz çocukluğunuzu kaybettiğinizi…

14. Havaalanları, dünyanın her yerinden gelip saatlerce istediğin yere oturabileceğin son yerlerden biri ve hiç kimse bu yaptığının garip olduğunu düşünmez ya da bunu yapamayacağını söylemez.

15. Shrek, insanları olduğu gibi kabul etmek gerektiğini anlatan bir film ama nedense film boyunca sürekli olarak kısa boylu diye Lord Farquaad'la dalga geçiliyor.

Bu, insanlar kötü kalpli olunca onların dış görünüşleriyle dalga geçmekte bir sakınca olmadığı anlamına mı geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
62
19
16
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

son maddede bence insanların eksiklikleriyle dalga geçilirse onları kötü kalpliliğe ittiğimiz anlatılmaya çalışılmış olabilir. bi çizgi film için daha masum ... Devamını Gör

psycho

8. hiç bir konusma dili öğrenmeyen insan kafasının içinde hiç bir şey düşünmüyor mu?

Pasif Kullanıcı

Sen düşünürken Fransızca düşünmüyosun heralde. Düşüncelerin de Türkçe. İngilizce düşünmeye çalış başarabilecek misin? Kelimeler olmadan düşünemezsin ki? Ne d... Devamını Gör

Suat İreç

Bu onedio her içerikte insanları ateist yapmaya çalışıyor dikkat edin... biz inanıyoruz diye size niye bu kadar batıyor hangi akla hizmet ediyorsunuz!!