Görüş Bildir
Haberler
Beyninizdeki Çarkları Son Sürat Döndürüp Size Dünya İşlerini Bile Unutturacak 17 Düşünce

etiket Beyninizdeki Çarkları Son Sürat Döndürüp Size Dünya İşlerini Bile Unutturacak 17 Düşünce

Aksiyon eksikliği çekenlerin derdine derman olacak bir düşünceler silsilesine hazır mısınız? Eğer hazırsanız, beyninizdeki çarkları döndürmeye başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnternet, tüm yalnız insanların kendini evinde hissettiği bir yerdi, şimdi tüm popüler insanlar burada ve yalnızlar yine yalnızlıklarına geri dönüyor.

2. Çocukluk dönemi sarhoş olmaya benziyor; senin dışındaki herkes, yaptığın her şeyi tek tek hatırlıyor.

3. Dışarıda bir yerlerde, dünyanın en alçak gönüllü insanı yaşıyor ve muhtemelen şu an kendisi hariç herkesin kendisinden çok daha alçak gönüllü olduğunu düşünüyor.

4. Çocukken kedi ve köpeklerin birbirlerinden nefret ettiklerini düşünüyorduk, şimdi onlar gayet iyi anlaşıyorken kedi sevenler ve köpek sevenler olarak biz birbirimizden nefret ediyoruz.

5. İnsanlığın ironisi, bir bilgisayar programının insanlardan robot olmadıklarını kanıtlamalarını istemesi olsa gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her sabah uyandığınızda, alternatif bir evrene seyahat etmiş olmanız ve her şey neredeyse aynı olduğu için durumu fark etmemeniz mümkün olabilir.

Belki bu evrende diğerine nazaran daha az sivrisinek var ve diğer evrendekiler siz gittiğiniz için sizin yok olduğunuzu düşünüyorlar.

7. Bazı insanlar ‘Arabada bebek var’ yapıştırmalarını çok gereksiz buluyor. Ancak bu, dikkati dağılmış ve bitkin sürücülerden uzak durmanız için ideal bir yol gösterici.

8. “Pratik yapmak mükemmelleştirir.” ile “Delilik, aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemektir.” cümleleri temelde aynı şeyi farklı şekillerde anlatmıyor mu?

9. Eğer hoşlandığınız kişi biseksüel ise rekabet potansiyeli doğal olarak iki kat artacağından, endişe duymanız gereken daha çok rakibiniz var demektir.

10. Suyun bir tadı olmadığı için kendimizi şanslı hissetmeliyiz, eğer tadı olsaydı illa ki günün birinde ondan da sıkılırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bundan yaklaşık 100 yıl önce herkesin bir atı vardı ve yalnızca zenginlerin arabası olurdu. Bugün ise herkes bir araba sahibi ama yalnızca zenginlerin atları var.

12. Bir yerlerde kimlik numarası Pi sayısı olan ama bununla asla övünemeyecek, övünse bile kimsenin umrunda olmayacak birileri yaşıyor.

13. Birisinin hamile olduğunu duyduğunuzda, eğer bir yetişkinseniz o kişiyi tebrik edersiniz. Ancak ergenlik çağında bir gençseniz, aklınızdan geçen tek şey “Seks yapmışlar!” olur.

14. Otobüsteki son boş koltuğun sizinkinin yanında olduğunu keşfetmek, çok karışık duygular yaşamanıza sebep olabiliyor.

15. Zaman öldürdüğünüz her an, aslında zaman sizi öldürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Eğer milyon dolarlık bir şey satın alıyorsanız muhtemelen ya inanılmaz büyük bir şeydir ya da inanılmaz küçük…

17. Çocukken, yetişkinliğin sahip olmak istediğiniz şeyleri kazanmak olduğunu düşünürsünüz. Bir yetişkin olduğunuzda ise geri dönmesini istediğiniz çocukluğunuzu kaybettiğinizi…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
69
28
14
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gulsah__888

Eskiden Onedio'da genel olarak bu tarz içerikler vardı. Üniversite öğrencilerinin ve belli bir kesimin takıldığı internet sitesiydi. Niye saçma sapan şeyler ... Devamını Gör

DoctorWhat

6 numara beni bildiğin uçurdu ne yalan söyleyeyim. Bu arada çocukluğundan memnun olmayan ve büyüdüğü için sevinen tek kişi ben miyim ya? Allah nazarlardan sa... Devamını Gör

Kürşat Yigit

ben boyle icerikleri ozledim ONEDİO!!!! ben defterimi alip bana yazi yazdiran icerikleri olzedim biraz daha ruhumuza dokunan icerikler istiyoruz 2018 size ya... Devamını Gör