Görüş Bildir
Haberler
Beyninin Yüzde Kaçı Fitne Fesatlığa Çalışıyor?

etiket Beyninin Yüzde Kaçı Fitne Fesatlığa Çalışıyor?

Beyninin yüzde kaçı fitne fesatlığa çalışıyor? Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, insanlardan nefret etmene rağmen herkesle arasını iyi tutanlardan mısın?

4. Sence bu bilmecenin cevabı nedir?

4. Sence bu bilmecenin cevabı nedir?

5. Imm.... Başkası hakkında bir dedikodu duyduğunda bu seni mutlu eder mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi söyle bakalım, bu görselde dikkatini çeken şey nedir?

6. Hadi söyle bakalım, bu görselde dikkatini çeken şey nedir?

7. Ve son olarak, bu dizi karakterlerinden hangisini oynamak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyninin %100'ü fitne fesatlığa çalışıyor! Masum yüzünün ardında yılanlık akıyor!

Ahhh senin o masum yüzün, insanları nasıl da güzel buna inandırıyorsun. Valla ne yalan söyleyelim bu konuda işinin ehlisin. Fitne fesatlık deyince senin üstüne kimse yok. Bir kere o gözlemleme yeteneğin sayesinde bilmediğin hiçbir şey yok. Herkesin sırrını bilirsin ama bunu kendini ifşa ederek yaymazsın. İşte bu senin bu konuda işinin ehli olduğunu gösterir zaten. İnsanları çok güzel manipüle edebilirsin. O yüzündeki masumiyetle kimsenin senden etkilenmemesi mümkün değil. Şimdi biz burada bunları söylüyoruz diye bize kızma, sen de kendini biliyorsun. Valla biz gerçekleri söylüyoruz, bizde yalan yok! Bu özelliğin hayatının çoğu noktasında bayağı işe yarıyor değil mi? Mesala seni aklında kandırmaya çalışan insanları kolaylıkla alt edebiliyorsun. Çünkü çakalsın, karşındakinin sana ne niyetle yaklaştığını çok iyi biliyorsun. Zekisin, çünkü nasıl davranacağını çok iyi biiliyorsun. Genelde salağa yatıyorsun, çünkü karşındaki insanın seni kandırdığını düşündüğünü görmek hoşuna gidiyor. Tamam fitne fesatsın dedik de kötü niyetli değilsin, bunu da çok iyi biliyoruz. Gerektiği yerde o aklındaki kurnazlıkları kullanıyorsun. Amann onu da herkes yapıyor canım. Boş verrrrrrrrr. :)

Senin beyninin %60'ı fitne fesatlığa çalışıyor! Sen işini bilen fitne fesatlardansın!

Sen var ya işini çok iyi biliyorsun he! Bazı olaylara fesatça yaklaşabilir, bazense masumluğu seçebilirsin. Nabza göre şerbet veren bir tabiatın var. Karşındaki insanın davranışları ve o anki durum seni çok etkiliyor. Bu durum seni biraz yormuş olabilir, çünkü hep durumları analiz etmek zorundasın. Aslında bu da biraz fesatlık sayılır ama yapacak bir şey de yok. Sendeki bu cevherin kimse farkında değil. Tehlikelisin bebeyim! Senin gibi nerede nasıl davranacağını iyi bilen birisinden korkulur. Her an birinin arkasından işler çevirebilirsin ya da iyilik de yapabilirsin. Bu senin keyfine göre değişir. Hayatının normal akışında pek fitne fesat değilsin aslında ama yeri geldiğinde senden kralı yok!

Sen fitne fesatlık nedir bilmezsin, tam bir yavru ceylansın!

Ya senin gibi minnoş kalpli, saf düşüncelerin insanı fitne fesatlık yapabilir mi? Bir melek kadar safsın. Senin kadar masum insan az bulunur. Her şeyin en masum tarafını buluyorsun. Olaylara hep iyi niyetle bakıyorsun. Aşırı temiz kalpli birisin. İnsanlar senin bu özelliğini gerçekten çok seviyor. Ama kötü niyetli insanlarla da elbette karşılaştın. Kalbini kırdılar bu yüzden ama sen saflığından asla ödün vermedin. Karakterini değiştirmemelisin zaten. Sadece biraz daha temkinli olsan fena olmayacak gibi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
267
101
73
40
30
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Beyninin %100'ü fitne fesatlığa çalışıyor! Masum yüzünün ardında yılanlık akıyor!

kalasnikofcuk

İnsanlar beni buna sürüklüyor geberin hepiniz amk

Narmin

Beyninin %100'ü fitne fesatlığa çalışıyor! Masum yüzünün ardında yılanlık akıyor!))