Görüş Bildir
Haberler
Best Model Yarışmacıları Elmas Yıldız Ve Barış Arslan’dan Şok Eden İtiraflar! Masaj Yapsaydım Derece Alacaktım

Best Model Yarışmacıları Elmas Yıldız Ve Barış Arslan’dan Şok Eden İtiraflar! Masaj Yapsaydım Derece Alacaktım

dila bahar
18.10.2021 - 16:14

Best Model yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli olarak seçilen Elmas Yıldız şok eden açıklamalarda bulundu. Katıldığı yarışmada birinci olacak kişinin çok daha önceden zaten belli olduğunu söyleyen Elmas Yıldız açıklamaları ile şaşırttı. Peki, Elmas Yıldız hangi açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Best Model yarışmasına katılan Elmas Yıldız, konuk olduğu 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Elmaz yıldız, organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara ‘Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister’? Sorusunu yönelttiğini dile getirdi. Olumsuz cevaplar alan organizasyon sorumlusu, daha sonrasında katılımcılara ‘Yarışmada görürsünüz’  dendiği ileri sürüldü. Bu açıklamaları yapan Elmas Yıldızı desteklemek için programa bağlanan Best Model yarışmacılarından Barış Arslan, söyelenenlerin doğru olduğunu onayladı.

Masaj Teklifini Kabul Etmediğim İçin Derece Alamadım!

Masaj Teklifini Kabul Etmediğim İçin Derece Alamadım!

İşte Barış Arslan’nın açıklaması; Organizatör Aydın Bey’in Elmas’a söyledikleri tamamen doğrudur. Ben o ahlaksız teklifi kabul etmediğim için derece alamadım. Kulaklarımla duydum. Bana bu mesaj mesaj ile geldi, Elmas!a ise yüzyüze. Asla o ödülü hak etmeyen yarışmacılardan bazıları  2-3 ödül birden aldı. Bu Best Model tarihinde bir ilktir.

Güler İddialara Yanıt Verdi

Organizatör Aydın Güler 2. Sayfa programına bağlanarak iddialara yanıt verdi: 'İddiaların hepsi yalan ve gerçek dışıdır. Elmas Yıldız bize yarışma süreci boyunca çok zorluk çektirdi. Söylenenlerin doğruluğu yoktur. Çıkıp mesajları göstersinler kanıtlasınlar. Diğer katılımcılara da sorabilirsiniz.' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

yıllar önce bir erkek arkadaşım da katılmıştı Best model'e. Yarışmayı yapanlardan bir ya da bir kaç kişiyle seks yapması hatta grup seks vs yapması istenmiş... Devamını Gör