Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutlamaya Başladı

Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutlamaya Başladı

Batuhan
10.05.2016 - 10:29

Süper Lig'in son 2 haftasına Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider girilmesi sonrası, Beşiktaş Çarşı'da kutlamalar yapıldı. Siyah-beyazlı kulübün kalbi olarak tabir edilen ve şampiyonluk kutlamalarının merkezi olan Beşiktaş Çarşı'da bir araya gelen çok sayıda taraftar takımlarının şampiyonluk yolunda elde ettiği avantajın mutluluğunu yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftayı 1-0'lık Galatasaray galibiyetiyle kapatan Beşiktaş, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmesinin ardından şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Fenerbahçe'nin kalan 2 maçını kazanması halinde dahi, son 2 maçından çıkaracağı 1 puanla şampiyonluğunu ilan edecek olan siyah-beyazlı ekibin taraftarları, Beşiktaş Çarşı'da toplanarak kutlama yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlı kulübün kalbi olarak tabir edilen ve şampiyonluk kutlamalarının merkezi olan Beşiktaş Çarşı'da bir araya gelen çok sayıda taraftar, tezahüratlar yaparak takımlarının şampiyonluk yolunda elde ettiği avantajın mutluluğunu yaşadı.

Öte yandan, bazı Beşiktaş taraftarları da araçlarıyla konvoy yaparak kutlamalara dahil oldu.

AA, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
47
7
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Son bir aydır her hafta şampiyonluk kutluyolar zaten. Herhafta düzenli kutlarsan elbet birgün şampiyonluğunada denk gelir.

Buğra Atak

FENEV AĞLAMAAAA AHAHAH

Pasif Kullanıcı

Unutmayın biz tek siz hepiniz...