Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Eren Derdiyok İçin Kasımpaşa'ya Resmi Teklifte Bulundu

Beşiktaş, Eren Derdiyok İçin Kasımpaşa'ya Resmi Teklifte Bulundu

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman golcü Mario Gomez'in dönmeme kararının ardından Kasımpaşa'nın forveti Eren Derdiyok için resmi transfer teklifinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş'ın Eren Derdiyok için kulübe resmi teklifini bugün gönderdiğini söyledi. 

Basında adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan 28 yaşındaki Eren Derdiyok için kulübe ilk resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini belirten Öksüz, kulüp başkanı Turgay Ciner'in bu teklifi değerlendirdikten sonra siyah-beyazlılara kısa bir süre içinde yanıtını ileteceğini açıkladı.

2014-2015 sezonunda Bayer Leverkusen'den Kasımpaşa'ya transfer olan Eren Derdiyok, ilk yılında sakatlığı nedeniyle 7 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Eren Derdiyok, Spor Toto Süper Lig'de 31 maçta 13 gol, Türkiye Kupası'nda da oynadığı 1 maçta 1 gol attı. Eren, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın