Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Enver K.
29.11.2015 - 15:59 Son Güncelleme: 29.11.2015 - 19:06

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Başakşehir Stadı'nda yenilgi yüz görmeyen Beşiktaş, Akhisar'a 2-0 mağlup oldu. Kartal bu sonuçla liderlik koltuğunu tehlikeye soktu. Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 3 puan alırsa liderliği Beşiktaş'tan devir alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş: "Kalemizde goller gördük ve karşılığında atamadık"

Güneş: "Kalemizde goller gördük ve karşılığında atamadık"

Konuk ettiği Akhisar Belediyespor'a 2-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa demeç veren Siyah-Beyazlılar'ın hocası şu ifadeleri kullandı;

'Kalemizde goller gördük ve karşılığında atamadık. O yüzden yenildik. Fakat kaybetmeyi hak etmedik. Net pozisyonlarımız vardı ama rakip 2 atak yapmadan 2 gol attı. Öne baskıyla oynamaya çalıştık. Son 10 dakika tempodan koptuk. Oyunculara inanmadınız demek doğru değil. Skor 5-3 de olabilirdi. Maçın tamamına bakınca oyuncuların üzgün olduğunu biliyorum. Futbol böyle, maraton bu. Şimdi eksiklerimize bakıp düzeltmeye çalışacağız. Rakibe daha az pozisyon vererek oynamaya çalışıyoruz.'

Arslan: "Bu galibiyetin sırrı inanmak"

Arslan: "Bu galibiyetin sırrı inanmak"

Beşiktaş maçının ardından konuşan Cihat Arslan, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu ve galip gelmelerinin sırrının inanmak olduğunu söyledi.

Skordan memnun olduğunu dile getiren Arslan, ''Skordan çok memnunum ama biraz fazla geride kaldık. Çocuklara maç konuşmasında da dedim kazanmak hayâl değil diye. Beşiktaş Perşembe gününden sonra yorgun geldi çünkü. Kafadaki planımız tuttu ve kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Özellikle oyunun son bölümünü çok çok iyi oynadık. Rodallega'nın golü de olsaydı daha sansasyonel bir galibiyet alabilirdik. Galibiyetimiz kesinlikle sürpriz değil. Beşiktaş güçlü ama her zaman güçlüler kazanmıyor.'' diye konuştu.

''AVRUPA KUPALARINA KATILMA HEDEFİMİZ VAR''

Ligde maç maç düşündüklerini ifade eden Cihat Arslan, ''Puan tablosu bizi nereye getirir bilemiyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basmamız lazım. Avrupa Kupaları'na katılma gibi hedefimiz elbette var ama dediğim gibi maç maç düşünüp duruma göre bakmamız gerekiyor.'' dedi.

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk yarıya hızlı başlayan Akhisar daha karşılaşmanın 4. dakikasında Güray Vural ile 1-0 öne geçti. Bu erken golle Akhisar adeta oyuna 1-0 önde başlamış oldu. Golden sonra baskısını arttıran Beşiktaş, bulduğu bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş, hücuma çıkışlarda kaptırdığı toplarla kalesinde gol tehlikeleri yaşadı ve 40. dakikada hızlı gelişen Akhisar atağında ceza sahasına giren Sami'nin vurşunda top kaleci Tolga Zengin'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş yine gol yollarında büyük sıkıntılar yaşadı. Akhisar'ı ceza sahası içine hapseden Kartal,rakip defansını aşamadı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 29 puanda kaldı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Çıkışını sürdüren Akhisar BLD ise 25 puana yükselerek maç fazlasıyla 3.sıraya yerleşti.

Fotomaç , RadyosporGoal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
12
8
7
7
4
0