Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a UEFA'dan Müjdeli Haber

Beşiktaş'a UEFA'dan Müjdeli Haber

Batuhan
06.02.2015 - 10:20

Finansal Fair Play ve denk bütçe kriterleri kapsamında bir süredir Beşiktaş Kulübü’nü mali açıdan yakın takibe alan UEFA yetkilileri dün çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’dan ayrıldı.

Beşiktaş'ı, Finansal Fair Play ve denk bütçe kriterleri kapsamında denetleyen UEFA heyeti olumlu izlenimlerle İstanbul'dan ayrıldı. Vodafone Arena'ya hayran kalan UEFA yetkililerinin, siyah-beyazlılara mali konularda da ciddi bir uyarıda bulunmadığı aktarıldı.

Siyah-beyazlı kulübün ilk olarak gelir-gider hesaplarını masaya yatıran UEFA yetkilileri hemen ardından da yapımına büyük bir hızla devam edilen Vodafone Arena’yı gezmişti. UEFA temsilcileri dün son olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) geçerek çalışmalarını tamamladı. TFF’de, Beşiktaş Kulübü ile ilgili tüm bilgileri inceleyen heyetin hazırlayacağı raporun bir ay sonra açıklanması bekleniyor.

Rahat nefes aldılar

Vodafone Arena’ya hayran kaldıklarını daha önce siyah-beyazlı yönetime ileten UEFA heyetinin, mali konularda da kulübe ciddi bir uyarıda bulunmadığı ifade edildi. UEFA yetkililerinin mali konulardaki olumlu düşünceleri Beşiktaş Yönetimi’ne rahat bir nefes aldırdı. Siyah-beyazlıların, İstanbul’a teftiş için gelen UEFA temsilcilerine, “Mali açıdan durumumuz kritik olsaydı devre arasında üç tane transfer yapmazdık” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Milliyet

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0