Görüş Bildir
Haberler
Berrak Tüzünataç’ın Yeni Aşkı! Sinan Çetin’in Oğluyla Beraber Tatile Çıktı…

Berrak Tüzünataç’ın Yeni Aşkı! Sinan Çetin’in Oğluyla Beraber Tatile Çıktı…

GNS
16.10.2021 - 22:10

En son Uraz Kaygılaroğlu’yla bir ilişkiden çıkan Berrak Tüzünataç’ın yalnızlığı uzun sürmedi. 36 yaşındaki oyuncu kendinden 8 yaş küçük olan Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşamaya başladı. Sinan Çetin’in oğlu olan Rafael, yaptığı her hareketle olay yaratırken bu sefer de ilişkisiyle gündeme geldi. İkili beraber tatile çıktı. İşte o görüntüler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Çetin’in 29 yaşındaki oğlu Rafael Cemo Çetin’in son günlerde Berrak Tüzünataç ile bir ilişkiye başladığı söylendi. Yapımcılık yapan Çetin ve oyuncu Tüzünataç’ın birlikte tatilde olduğu görüntülendi. Sosyal medyalarında birbirlerine yorum bırakmaktan çekinmeyen ikili beraber mutlu olduklarını bu şekilde gösteriyor.

Benim Yazım Aralık’ta Bitiyor!

Benim Yazım Aralık’ta Bitiyor!

Tatile Yunan adalarına giden ikili sosyal medyada romantik paylaşımlarla aşklarını ilan etti. Rafael Cemo Çetin güzel oyuncunun fotoğrafını 'Benim yaz mevsimim Aralık'ta bitiyor' açıklamasıyla paylaşırken, Tüzünataç, sevgilisine kalp emojisiyle yanıt verdi.

Aşk Hayatım İyi Gidiyor!

Aşk Hayatım İyi Gidiyor!

Berrak Tüzünataç geçtiğimiz haftalarda 'Aşk hayatım çok iyi' açıklamasını yapmıştı. Berrak Tüzünataç daha önce Uraz Kaygılaroğlu, Birkan Sokullu, Berk Suyabatmaz ve Ali Yörenç gibi isimlerle ilişki yaşamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın