Görüş Bildir
Haberler
Bernard James Galatasaray’da

Bernard James Galatasaray’da

Enver K.
11.03.2016 - 13:40

Barcelona'ya giden Joey Dorsey'in yerini doldurmak isteyen Galatasaray, Çin Ligi'nde forma giyen ABD'li pivot Bernard James'le anlaştı. James, sezonun geri kalanında sarı kırmızılı formayı giyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, pota altında yaşadığı sorunu çözmek için bir transfere daha imza attı. Son olarak 5 numaralı pozisyonda oynayan Dorsey’in Barcelona’ya transferi sonrasında bu pozisyonda zor zamanlar geçiren sarı kırmızılı takım, Bernard James ile anlaşmaya vardı.

Çin Ligi ekiplerinden Shangai Sharks forması giyen Bernard James, sezonun geri kalanında Galatasaray’ın pota altındaki kozu olacak.

Bernard James kimdir?

Bernard James kimdir?

Oldukça ilginç bir hayat hikayesi olan James, liseden atıldıktan sonra 17 yaşında Amerikan Hava Kuvvetleri’ne katıldı.

Burada kısa süre içerisinde astsubay çavuş (staff sargeant) rütbesine yükselen James, bir anda 13 santimetre boy atınca profesyonel olarak basketbol oynamayı ciddi şekilde düşünmeye başladı.

Basketbola orduda adımını atan James, yeteneği fark edilince Hava Kuvvetleri’nin All-Star takımına kadar yükseldi ve daha sonra ordudan ayrılarak ülkesinde üniversite eğitimi aldı.

Adeta azmin nelere kadir olabileceğini kanıtlayan James, üniversiteyi bitirdikten sonra 27 yaşında 33. sıradan NBA’ye seçildi.

Üç sezon Dallas Mavericks forması giyen 2.08’lik pivot daha sonra Çin’in Shangai Sharks takımına transfer oldu.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın