Görüş Bildir
Haberler
Bergen Dijital Platforma Taşınıyor: Gişe Rekoru Kıran Bergen Hangi Platformda Yayınlanacak?

Bergen Dijital Platforma Taşınıyor: Gişe Rekoru Kıran Bergen Hangi Platformda Yayınlanacak?

GNS
10.05.2022 - 21:20

Çekim aşamasından, gişedeki izlenmesine kadar tüm süreci olay olan Bergen filmi, dijital platforma satıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü sanatçı Bergen'i canlandırdığı filmde, Erdal Beşikçioğlu da oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirdi. Gişede rekor kırmasının üstüne pek çok sanatçının eleştirilerine maruz kalan filmin, şimdi de bir dijital platform ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Peki Bergen hangi dijital platformda yayınlanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkemizde vefat eden ünlü sanatçıların biyografik filmlerinin son derece popüler olmaya başladığı son dönemde, 'Acıların Kadını' Bergen'in hayat hikayesinin beyazperdeye aktarılması son derece ilgi çekmişti. Farah Zeynep Abdullah'ın oyunculuğu ile zirveye taşıdığı Bergen, gişede rekor üstüne rekor kırmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Bergen filminin dijital bir platform ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bergen Dijital Platforma Taşınıyor!

Bergen Dijital Platforma Taşınıyor!

10 hafta boyunca vizyonda kalmaya devam eden ve bu süreç içinde 159 milyon 196 bin 198 TL hasılat elde ederek rekor üstüne rekor kıran Bergen, dijital platforma taşınıyor. 5 milyon 425 bin 412 kişi tarafından izlenen Bergen'i sinemada izleme fırsatı olmayan seyirciler için yeniden bir ışık doğuyor.

Bergen Hangi Dijital Platformda Yayınlanacak?

Bergen Hangi Dijital Platformda Yayınlanacak?

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı film, 14 Nisan'da Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus'a satıldı.

Bergen Disney Plus'ta!

Bergen Disney Plus'ta!

Geçtiğimiz gün kapalı gişe satılan Alice Müzikali'ni satın aldığı öğrenilen Disney Plus'tan bir yeni hamle daha geldi. 14 Haziran'a kadar anlaşmalarının çoğunu tamamlamaya başlayan dijital platform, Bergen ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın