Görüş Bildir
Haberler
Beren Saat'in Estetiğine Hayranlarından Büyük Tepki...

Beren Saat'in Estetiğine Hayranlarından Büyük Tepki...

GNS
28.10.2021 - 18:58

Ünlü oyuncu Beren Saat yaptırdığı estetik müdahale sonrası hayranlarından tepki gördü. Son olarak Netflix'in orijinal içeriği Atiye dizisinde yer alan ve oyunculuğuyla beğenileri üstüne toplayan Saat, yaptığı imaj değişikliğiyle hayranlarını ikiye böldü. Bir taraftan çok beğenen olurken diğer taraftan doğallığını bozduğunu düşünen yorumlar geldi. Gelen haberlere göre Aşk-ı Memnu'da beraber rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ ile tekrar ortak bir projede olacağı konuşulan oyuncu konu hakkında bir açıklama yapmadı. İşte Beren Saat'in diş estetiği...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ünlü oyuncu Beren Saat yer alacağı reklam filmi öncesinde dişlerine yaptırdığı müdahale ile gündeme geldi. Hafif ayrık olan ön dişlerinin arasını kapattıran oyuncunun gülerek verdiği poz sonrası hayranları yeni görüntüsüne tepki gösterdi.

Hayranları Tepki Gösterdi

Hayranları Tepki Gösterdi

Güzel oyuncu Beren Saat, yeni reklam filmi öncesi ön dişlerini yaptırdı. Dişlerinin arasını kapattıran Saat, objektiflere gülerken ilk pozunu verdi. Bazı takipçileri Beren'in her haliyle güzel olduğunu söylerken, bazı takipçileri ise ünlü oyuncunun doğallığını bozduğunu belirtti.

4 Milyonluk Reklam Anlaşması

4 Milyonluk Reklam Anlaşması

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Beren Saat'in, bir senelik anlaşma için markadan 4 milyon aldığı iddia edildi. Daha önce bir araba markasının yüzü olan Saat'in, o anlaşmadan ne kadar aldığı gizli tutulmuştu.

İşte Beren Saat'in Yeni Dişleri

İşte Beren Saat'in Yeni Dişleri
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu içerik cidden yapıldı mı? Diş estetiği mı? Kıskançlığınıza s*çayım amq