Görüş Bildir
Haberler
Belediye Başkanından İş İsteyen Vatandaşa: 'Çıkana Atla Diyoruz, Atlıyor'

etiket Belediye Başkanından İş İsteyen Vatandaşa: 'Çıkana Atla Diyoruz, Atlıyor'

Trabzon'da işsiz bir vatandaş, AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoroğlu'ndan iş istedi. Vatandaş, intihar teşebbüsünde bulunanların belediyede işe alındığını iddia ederek, 'Biz de bir yere mi çıkalım?” deyince, Zoroğlu, 'Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor' yanıtını verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon'da bir vatandaş 3 sene önce askerden geldiğini ve halen işsiz olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoroğlu'ndan iş istedi. Yanında bulunan eşinin hemşire olduğunu ve onun da işsiz olduğunu ifade eden vatandaş, 200 bin lira borcu olduğunu belirterek 'Her işi yaparım ama Trabzon'da. Eşim hemşire Almanya'dan çıktı geldi. Bana bir şey deyin' dedi.

"Bana 500 bin kişi oy verdi"

Başkan Zoroğlu, ocak ayından itibaren belediyenin sayfasından iş ilanları yayınlayacaklarını belirterek, 'Sen durumuna uygun pozisyon bulacaksın. Müracaat edeceksin, şartların tutarsa biz de seni değerlendireceğiz' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine işsiz vatandaş, intihar teşebbüsünde bulunanların belediyede işe alındığını iddia ederek, 'Biz de bir yere mi çıkalım?' dedi. Başkan Zoroğlu'nun yanıtı ise 'Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor' oldu. 

Vatandaş 'biz oy verdik' deyince, Zoroğlu'ndan 'bana 500 bin kişi oy verdi' yanıtını aldı. Başkan Zoroğlu son olarak 'Sana uygun bir pozisyona müracaat et, sonra konuşalım' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
486
394
64
41
30
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın