Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Hangi YouTuber Senin Ruh İkizin?

etiket Beğenilerine Göre Hangi YouTuber Senin Ruh İkizin?

Trex
04.07.2018 - 12:27 Son Güncelleme: 05.07.2018 - 17:59

10 soruda tercihlerini belirt, ruh ikizin olan youtuberın kim olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle iki komedyenden hangisi?

2. Yaz geldiğine göre...

3. Tatil için birini tercih etmeni istesek?

4. Tatil demişken..

5. Birini seçmezsen olmaz..

6. Peki hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Menemen?

7. Menemen?

8. Telefon????

9. Peki Onedio???

10. Son olarak:

Enes Batur çıktı!

Enes Batur çıktı!
gamexnow.com

Tıpkı Enes gibi sempatik, doğal bir karaktersin! Yaptığın işlerden önce kendin keyif almasını biliyor ve doğal olduğun için kendini çevrene de sevdiriyorsun. Komik olmak kanında var! Bir de teknoloji ve oyunlara düşkünlüğünü es geçmeyelim.

Barış Özcan çıktı!

Barış Özcan çıktı!
barisozcan.com

Diksiyonunla, oturuşunla, kalkışınla gerçekten saygı duyulacak birisin. Sakin tavrın ve iyi bir dinleyici olman çevrendekileri sana çekiyor.  Yeni şeyler öğrenmekten, yeni şeyler denemekten büyük keyif alıyorsun. Bildiklerini çevrene anlatmak en büyük hobilerinden!

Ruhi Çenet çıktı!

Ruhi Çenet çıktı!
dijitolog.net

Her zaman gizemli bi tarafın olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz öncelikle. Farklı tip bilgilere ve keşfetmeye aç bir insansın. Dünya'yı görmek, yeni deneyimler yaşamak en büyük tutkularından. Seni ilk tanıyanlar biraz soğuk olarak tanımlayabilir ama zamanla gerçek seni tanıdıklarında sana bayılacaklarına eminiz.

Duygu Özaslan çıktı!

Duygu Özaslan çıktı!
i.ytimg.com

Samimi ve güler yüzlü olman her zaman hayatta güzel kapılar açmana sebep oluyor. Hayatını kaliteli yaşamaya çalışmak senin en büyük tutkularından. Seni uzaktan görenler bazen çok burnu havada olarak değerlendirebilir ama seni bilen biliyor çok da önemli değil! Sempatik ve pozitif olmaya devam et!

Orkun Işıtmak çıktı!

Orkun Işıtmak çıktı!
www.frmmagazin.com

Tıpkı Orkun gibi insanları eğlendirmek senin işin! Her zaman sempatik ve komiksin ve bu durum seni vazgeçilmez kılıyor. Oyunlara ve teknolojiye olan merakını söylemeden geçemeyeceğiz. Konuşmaktan keyif alan, her zaman şaşırtan biri olmaktan asla vazgeçme!

İdil Yazar çıktı!

İdil Yazar  çıktı!
blog.mudo.com.tr

Güleryüzlü, samimi ve aşçı! Tıpkı İdil Yazar gibi yaptığı işi tutkuyla, zevkle yapan bir karakterin var. Güler yüzlü, akıcı ve anlayışlısın. Doğru bir tavırla bütün insanların kazanılabileceğine inanıyor ve buna göre hareket ediyorsun. E bir de elin çok lezzetli; daha ne?

Uras Benlioğlu çıktı!

Uras Benlioğlu çıktı!
www.medyaloji.net

Dünya'yı takip eden, denemeyi, deney yapmayı seven birisin! Her zaman yeni fikirlere açık olmak seni her zaman aktif düşünen biri yapıyor bu da büyük bir kişisel tatmin kaynağı. Her zaman pratik zekanı kullanarak işleri daha hızlı çözmeyi başarıyorsun. Zaten işleri kolaylaştırmak varken neden zorlaştırasın ki?

PintiPanda çıktı!

PintiPanda çıktı!
i1.imgiz.com

Güler yüzlü, kibar anlayışlı bir insansın öncelikle! Babacan tavrını gören herkes seninle oturup iki çift laf etmek istiyor. Her zaman güvenilir biri olduğun için insanlar zor zamanlarında yanına koşuyor. Çevrendekilere her zaman mükemmel tavsiyeler vermek zorunda da değilsin, onları dinlemen bile yetiyor.

Şokopop!

Şokopop!

Sen dünyanın en keyifli insanlarından biri olabilirsin. Kendini ve çevrendekileri eğlendirmeyi her zaman başarabiliyorsun. Öğrenmeyi seviyorsun. Bunun çok sebebi var ama en önemlisi biraz meraklı olman ;) Her gün yeni bir şey öğrenmek senin doğanda var. Sana meraklı ve eğlenceli biri dedik ama bunun yanında oldukça dolusun. Sen küçük dünyanda büyük kavgalar veriyorsun. Hayatla ve toplumla kavgan var senin! Onurunla dimdik!

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
615
307
271
202
101
71
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cilginbezelye

Allah için soruyorum Demet Akalınla Tarkan arasından Demeti seçen var mı

turkuazman

ŞOKOPOP???

Burak BULA

"Ooo bizden biri, hadi reklamını yapalım da etrafta bizim gibi daha fazla insan olsun"

Jane Rizzoli

Şokopop kim ya