Görüş Bildir
Haberler
Bu İskambil Falına Göre Hangi Burçtan Sevgilin Olmalı?

etiket Bu İskambil Falına Göre Hangi Burçtan Sevgilin Olmalı?

Trex
10.06.2018 - 15:17 Son Güncelleme: 11.06.2018 - 16:47

En popüler fallardan biri olan iskambil falı bu defa sevgilinin hangi burçtan olması gerektiğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir iskambil serisi seç.

2. Papazlardan birini seç.

3. Kızlardan birini seç.

4. Valelerden birini seç.

5. Şu kartlardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi kartlar kapalı. Seç birini.

7. Kapalı kartlardan bir tane daha seç ve falın sonucunu görelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana ateşli bir koç burcu sevgili lazım!

a.pix.ge

Ateşli, dik başlı, inat! Sen böyle seviyorsun!

Kimseye minnet etmeyen, başını eğmeyen güçlü bir sevgili lazım sana. Bu insanlar da en iyi Koç burcundan çıkar bak! Ona göre!

Sana sultanlar gibi bir Boğa burcu sevgili lazım!

imagesmtv-a.akamaihd.net

Hayattan zevk almayı bilen, lüksüne ve keyfine düşkün, kendisine de fazlasıyla kıymet veren gururlu biri gelip senin gönlünün efendisi olmalı. Bu kişi de ancak Boğa burcundan çıkar zaten! Seni duygu değişimleriyle, kararsızlıklarla sinir etmeyecek, oturaklı, ağır başlı, net bir insan işte... Tam sana göre!

Sana İkizler burcu bir sevgili lazım!

llcdn.listelist.com

Zira seninle başka kimse baş edemez! Hızına ayak uyduracak, yeri gelecek seninle laf yarıştıracak, yeri gelecek seni o karmaşık zihnini sadece o çözebilecek... Bu insan da İkizler burcundan çıkmayacak da nereden çıkacak? Sen gel, önyargı yapma! İkizler burcu bir sevgiliyle son derece mutlu olacaksın ve çok eğleneceksin. Hayata onun gibi umursamaz bakmayı öğreneceksin!

Sana minnoş bir Yengeç burcu sevgili lazım!

68.media.tumblr.com

'Biz' olmayı en iyi bilen burç Yengeç... Senin ihtiyacın olan da bu! Sen öyle gönül eğlendirmelik gelip geçici ilişkiler peşinde değilsin; direk kalbinin sahibini, ruh eşini arıyorsun. Evcil olması da önemli. Biz sana lafı hiç uzatmadan, bir Yengeç verelim. Tabir-i caizse seyirlik değil, ömürlük olur!

Sana gösterişli bir Aslan burcu sevgili lazım!

38.media.tumblr.com

Senin klasına herkes ayak uyduramaz, sana bir Aslan lazım! Dimdik duran, fazlasıyla gururlu ve bağımsız, ilgi çekmeyi seven eğlenceli biri! Birlikte ortamların gözdesi olacaksınız, herkes sizi kıskanacak.

8. Sana temiz düzgün bir Başak burcu sevgili lazım!

media.giphy.com

İstiyorsun ki hem içi, hem dışı, hem de çevresi temiz olsun. İşte o kişi Başak! Başak burcundan başka kimse senin kahrını çekmez zaten. Arada bir de birbirinize çemkirir, bol bol şikayet eder, sık sık eleştirir ve geçinir gidersiniz! :)

Sana zarafet timsali bir Terazi sevgili lazım!

31.media.tumblr.com

Sen öyle dramalı, kavgalı gürültülü saçma sapan ilişkilerden yaka silkiyor, asla çevrende dahi istemiyorsun. Sana öyle bir sevgili lazım ki, hem zarif olsun, hem anlayışlı, hem güzel, hem kibar... Sanki bütün iyi özellikler tek bir bünyede toplanmış gibi! Bu kişi de ancak Terazi burcundan çıkar zaten!

Sana tutkulu bir Akrep lazım!

img-s1.onedio.com

Seninle herkes başa çıkamaz; sana çok net bir Akrep lazım. Aşkın derin bir şey olduğunu düşünüyorsun fakat bu derinliğe ulaşan birini bulana kadar çok kalp kıracaksın. İşte bu yüzden bir Akrep seni sımsıkı tutmalı ve gerçekten duygularının ne kadar yoğun olabileceğini kanıtlamalı. Asla ayrılmayacaksınız!

Sana deli bir Yay lazım!

media.giphy.com

Sıkıcı ilişkiler, tekdüze bir hayat sana göre değil. İstiyorsun ki hayatına biri girsin, renkleriyle seni büyülesin; hızı ve enerjisiyle seni yepyeni duygulara ve yerlere sürüklesin. İşte o kişi Yay! Takip et onu!

Sana ciddi bir Oğlak lazım!

pixel.nymag.com

Sıradan insanların küçük hesapları, vıcık vıcık ilişkileri sana göre değil. Net bir insansın, ne istediğini biliyorsun ve dolayısıyla da en az kendin kadar ciddi ve düzgün birini hakediyorsun. İşte o biri Oğlak burcundan çıkacak! Ortamın en karizmatik ve cool çifti olacaksınız.

Sana zehir gibi bir Kova lazım!

pa1.narvii.com

Delilerden sen anlarsın, o yüzden konuş Kovalarla! Sana Kova burcu bir sevgili bulmak lazım çünkü dünyanın geri kalanı seni anlayamıyor! Sen de zaten herkese 'salak' diyerek burun kıvırıyorsun. Zekanı yarıştırabileceğin dişine göre bir rakip yok. Sıradışı, sürprizlerle dolu biri lazım sana! Git ve bir Kova burcu bul!

Sana hassas bir Balık yaraşır!

big.assets.huffingtonpost.com

Senin duygularının derinliği herkese göre değil; seni ancak bir balık anlar! Merhamet, sevgi, anlayış sizin işiniz resmen. Dış dünyanın hoyrat insanlarından birbirinize sığınacaksınız. Küçük yuvanızda çok mutlu olacaksınız. <3

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
695
303
233
156
87
83
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet Belpınar

Şu testi kızlara göre yapmayın ya. Falımdan kıvanç çıkıp gülümsüyor bana, geriliyorum.

Pasif Kullanıcı

Sana temiz düzgün bir Başak burcu sevgili lazım!-lan ben zaten başağım.burada 2 başak fazla