Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yemeklere Göre Bilinçaltından Neyi Atman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Yemeklere Göre Bilinçaltından Neyi Atman Gerektiğini Söylüyoruz!

10 soruda toplam 60 yemekten oluşan bir test hazırladık. Verdiğin cevaplara göre bilinçaltından neyi atman gerektiğini söyleyeceğiz!

Hazırsan başlayalım! 🍔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ülkemizin incisi mutfağımızla başlayalım! Seç bakalım seçebilirsen!

2. Meksika mutfağından da seç.

3. Fransız mutfağından ne seçersin?

4. Biraz uzaklara gidelim! Japon mutfağından ne seçersin?

5. Akdeniz'e uzanalım biraz! İspanyol mutfağından favorin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çin mutfağına ne dersin peki?

7. Rus mutfağıla bitiriyoruz! Seç bakalım en beğendiğini!

8. İtalyan mutfağından hangisini seçeceksin bakalım?

9. Gelelim Amerika'ya! Seç bakalım hangisini seversin!

10. Ön yargılarımızı kırarak testi bitirelim! Hint mutfağından ne seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korkuların!

Korkuların!

Senin bilinçaltından atman gereken en önemli şey; korkuların! İnsanoğlu pek çok şeyden endişe duyar, korkar, umutsuzluğa kapılır ama sendeki biraz daha farklı sanki. Öyle ki bu korkular seni içten içe ele geçirmiş ve hayatın için atman gereken yeni adımlardan seni alıkoyuyor. Herhangi bir şeyi yapmak istediğinde en kötüsünü düşünüp hemen vazgeçiyorsun. Yeni birilerini tanımaktan bile sırf bu yüzden kaçıyorsun. Farkında değilsin ama sırf bu sebepten yaşamdan tat alamaz hale gelmişin. Yeni yılın sana iyi gelmesini istiyorsan ilk iş olarak korkularından kaçmak yerine üzerine git ve onları ne tetikliyorsa hayatından çıkar!

Kalp Kırıklıkların!

Kalp Kırıklıkların!

Senin bilinçaltından atman gereken en önemli şey; aldığın yaralar ve kalp kırıkların. Biri veya birileri seni çok üzmüş ve tabiri caizse resmen yaralamış. O yarayı bir türlü saramadığın gibi insanlara olan güvenini ve hayata dair heyecanını kaybetmişsin. Sürekli insanlardan kötü bir şeyler gelecekmiş gibi hissettiğinden daima gardını kuşanıp gezmeye başlamış, gittikçe katı bir insan haline gelmişsin. İçinde bir şeylerin buz tuttuğunu sen de hissediyorsun ve yaralarını sarıp bir şeylere sıfırdan başlamak için ilk yapman gereken o buzları eritmek. Kalbini kıran, seni inciten kişi veya kişileri düşünmekten vazgeç ve yeni yıla zihninden de hayatından da onlardan sıyrılmış bir şekilde gir. Bırak onlar geride kalsın!

Karamsarlığın!

Karamsarlığın!

Senin bilinçaltından atman gereken en önemli şey; karamsarlığın! O kadar karamsar bir insansın ki resmen hayatta güzel ve iyi bir şeyler olacağına dair inancını yitirmişsin. Sürekli bir şeylerin en kötüsünü düşünüyor ve o ihtimale göre yaşıyorsun. Daha da kötüsü bunu çevrendekilere de yayıyorsun. En çok da kendine haksızlık ediyorsun. Ben şunu yapamam, zaten bunu beceremem, o kişi benimle ilgili şöyle düşünüyordur diyerek kendi kendine boşuna negatif şeylerle doldurup, resmen hayatı kaçırıyorsun. Zihnine bu derece karamsarlığın yerleşmesi belki de bu zamana kadar hayatına girip, sen fark etmeden senin enerjini çalan altta alta sana değersiz hissettiren insanlardır. Yeni bir yıla girerken önce hayatındaki her şeyi enine boyuna tartıp değerlendir ve sana ne kadar olumsuz hissettiren kişi veya şey varsa ilk iş onlardan kurtul , sonrasındaysa kendine yepyeni ve özgüvenli bir sayfa aç!

Hırsların!

Hırsların!

Senin bilinçaltından atman gereken en önemli şey; hırsların!  Senin hayatının odak noktası; başarı! Elbette başarılı olmak, olmayı istemek güzel bir şey ancak bu seni hemen hemen her konuda fazlasıyla hırslı biri haline getirmiş. Bir şeylere ulaşıp, elde ettikten sonra hep daha fazlasını ister hale gelmişsin daha da kötüsü artık bu ilişkilerine de yansımış ve insanları senden uzaklaştırmaya başlamış. Farkında değilsin ama artık mutlu hissedememenin nedeni de bu. Hırs bir noktaya kadar güzel bir şeydir ancak fazlasının da zararlı olduğunu unutma. Başarılı olmak, bir şeyleri elde etmek için verdiğin savaşta yaşamın akıp gittiğini unutma.

Kendinle Kavgan!

Kendinle Kavgan!

Senin kurtulman gereken en büyük şey; kendinle olan kavgaların! Sürekli bir şeyler konusunda kendini suçluyor, bir türlü yaptıklarını takdir etmiyorsun. Bunun en kötü sonucu da hayata karşı başarısız hissetmen. Herkesten çok sen kendine düşman gibi davranıyorsun. Bunun sebebi belki de fazla mükemmeliyetçi biri olmandır bilemiyoruz ama bir an önce kendinle barışmalı ve haksızlık etmeyi bırakmalısın. Emin ol bunu başardıktan sonra her şey daha güzel olacak!

Kızgınlıkların!

Kızgınlıkların!

Senin bilinçaltından atman gereken en önemli şey; kızgınlıkların! Hayatında pek çok kişiye kendinde dahil fazlasıyla kızgınsın. Kimisi seni yaralamış, kimi güvenini sarsmış kimiyse yarı yolda bırakmış. Zihninin bir köşesinde sürekli geçmişte yaşadığın bu olaylar ve kişiler dönüyor. Yepyeni bir sayfa açıp daha iyi hissetmenin en büyük yoluysa onlardan artık kurtulman ve onlardan kurtulmak içinse yapman gereken tek şey; affetmek! Evet onlarla iç dünyandan yaşadığın hesaplaşmaları bitir ve ne yaşanmış olursa olsun her şeyi içinde affet, emin ol bunu yaptıktan sonra özgürleştiğini ve hafiflediğini hissedeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
545
129
76
46
36
23
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Çoker

Çin mutfağında lezzetiyle dillere destan yarasa çorbası, çiğ fare ve yüze yapışan ahtapot nerde ben bu testi bu şartlar altında yapamam.

Ismet Eren

çini görünce yarasa çorbası bekleyenler :d

Şükrücan Ekim

lan bu yemekleri tadan var mı ki burada

igor

yüzde 90'ını tattım. çünkü ileri bir şekilde görüş sahibiyim.