Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Saç Modeline Göre Ne Kadar Ön Yargılısın?

etiket Beğendiğin Saç Modeline Göre Ne Kadar Ön Yargılısın?

Hangisi hoşuna gittiyse seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%80 ön yargılı çıktı!

Yani nereden başlasak bilmiyoruz. Herkes biraz ön yargılıdır; kabul etseler de etmeseler de... Ama seninki onun çok çok üstünde. Yeniliğe kendini kapatmışsın resmen. Hayatında belki de en önem verdiğin şey denge. Rutinini bozan hiçbir şeyden hoşlanmıyorsun. Bu senin kararın, biz seni yargılamıyoruz(!) ama sen de biraz daha rahat olmayı deneyebilirsin.

%50 ön yargılı çıktı!

Bazı konularda çok keskin ön yargıların var. Belki yemek, belki dizi film tercihlerin, bilmiyoruz. Ama onlar dışında genel olarak ön yargılarını geriye atmayı başaran bir yapın var. Hayatını istediğin gibi yaşıyorsun, önemli olan ucunu kaçırmaman. Zaman geçtikçe ve tecrübe sahibi oldukça insanların aslında ne kadar kötü olduğunu fark ettin. Ve sana karşı kötülük beslediğini anladığın insanlara karşı da o şekilde davranmayı tercih etmeye başladın. Eee hak edene hak ettiğini vermek senin işin, değil mi?  Öyle her zaman ön yargılı değilsin fakat yeri geldiğinde öyle bir ön yargılı oluyorsun ki vallahi o halinden korkulur.  Normalde için o kadar temiz ki ama seni böyle olmaya resmen mecbur bırakıyorlar.

%30 ön yargılı çıktı!

Ön yargılar senin olayın değil kesinlikle. Bazı konularda bazı zamanlarda inadın tutuyor o ayrı ama her insanda vardır zaten bu kadar. Ön yargılarını çok sağlıklı bir noktada tuttuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Böyle devam! Senin kadar iyi niyetli, saf duygular besleyen bir insan görmedik! Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içinde hiçbir şekilde ön yargı olamaz. İçinde ön yargı duygusu olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durmayı ve onlarla konuşmamayı tercih ediyorsun. Bu yüzden her zaman için rahat bir şekilde insanlarla diyalog kuruyorsun. Elbette her insanın içinde az da olsa ön yargı vardır. Ama kimi insan bu yanının farkındadır. Sen bu yanını hiçbir zaman kullanmaktan yana değilsin.

%10 Ön yargılı çıktı!

Ön yargı mı? O da ne? Sen pamuk gibi bir insansın! Karşı fikirler, farklı şeyler, sürpriz gelişmeler asla seni rahatsız etmiyor. Değişikliğe her zaman okeysin! Belki biraz toz pembe bakıyorsun dünyaya ama kime ne? Ön yargı sana göre saçma bir şey. Bir şey hakkında bilgi sahibi olmadan ona bir anlam yüklemek çok mantıksız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
123
117
65
65
62
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

saç modelleriyle ön yargı ne alaka aq

unique_r

%30

kayipjoker__

%10 da, Sac ile ne alakasi var yahu...

Selim Sarı

bende %10 sikişekmi