Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Kadınlara Göre Bilinçaltın Neye Takıntılı?

etiket Beğendiğin Kadınlara Göre Bilinçaltın Neye Takıntılı?

Trex
14.10.2016 - 00:02 Son Güncelleme: 26.03.2017 - 17:05

Beğenilerimiz bilinçaltımızı konuşturuyor. Beğendiğimiz erkekler ve kadınlar da öyle. Bu testimizde 15 soruda beğendiğin kadını  işaretliyorsun biz de sana bilinçaltını okuyoruz. Bazı sorular çok zor..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

8.

9.

10.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.

12.

13.

14.

15.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltın aşka takıntılı! Bilinçaltımızı genellikle çocukluk ve ilk gençlik yıllarımızda yaşadıklarımız gördüklerimiz inşa eder. Beğendiğin kadınlara göre şunu net olarak diyebiliriz ki sen sevgiyle yetişmiş ve ilgi merkezi olarak büyümüşsün.  Çevrenizdeki akrabalarınız, arkadaşlarınız adeta bir sevgi çemberi oluşturmuş. Bu yüzden zihniniz tamamen doğru kişiyi, sizi sevecek, sizin de onu seveceğiniz birisini aramakla meşgul. Kısaca mutlu olmak istiyorsunuz, kim istemez ki! Çoğu kişi mutluluğu başka yerde arasa da, siz en doğru yerde arıyorsunuz: Aşk'ta!

Doğa!

Doğa!

Senin bilinçaltın doğaya takıntılı. Sen yoğun stresli hayatın yaşandığı kimsenin birbirinin umrunda olmadığı kalabalık şehirlere ait değilsin. İnsanların adeta et yığını gibi taşında toplu taşımalar seni insan olmanın tüm özelliklerinden uzaklaştırıyor. Sen bundan dolayı buralardan kaçmalısın. Senin yerin kırlar, bayırlar, dağların yamaçları. Vur kendini doğaya. Bu şehirler seni boğuyor. Hayvanlarla kucaklaş. Yavrularını sev. Onlarla koştur. Son olarak diyebiliriz ki, doğa sizin için büyülü bir yer gibi ve şehirden uzaklaşıp gerçek doğanın içine girdiğinizde kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Biz değil bilinçaltınız öyle söylüyor!

Bilgi!

Bilgi!

Verdiğin cevaplara göre senin bilgiye ve öğrenmeye değer verdiğini çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Sen öğrenmeye adeta anne karnında başlamışsın ve o günden bugüne hep yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorsun. Senin için bilgi her şeyin merkezinde. Yeni şeyler öğrendikçe mutlu oluyor ve kendini daha iyi hissediyorsun. Senin için öğrenme süreci hiç durmuyor. Her an her şeyi öğrenmeye açıksın ama bu bilgi senin için kıymetli olmalı. Bu durum başkalarının uğraşıp uğraşıp anlayamadığı şeyleri, sizin saniyeler içinde anlamanızı açıklıyor. Bir zihin düşünün ki, sürekli merak eden ve sürekli çalışan. Aydınlanmış ve aydınlatmaya açık birisiniz kısaca.

Yemek!

Yemek!

Sen bu dünyaya haz için gelmişsin. Ve en önemli hazlardan biri olan yemek. Bilinçaltı yemeğe saplantılı kişiler genel olarak evcimen olurlar. Gözleri dışarda olmaz. Sadık birer eş olurlar. Hayata bakışları her zaman nettir. Kolay kolay kimseyi üzmezler. Sevdiği kişiyi bulutlara taşır, onları dünyanın en mutlu insanı hissettirmeye çalışırlar. Sen de bu güzel insanlardan birisin. Sen insanlara güven veriyorsun. Seninle her yola çıkılır, her iş yapılır. Sana sırtını dayayan pişman olmaz. Sen ne güzel insanmışsın dostum! Seni kaybeden çok şey kaybeder ;)

Seks!

Seks!

Senin bilinçaltın sekse takıntılı. Neden mi? Çünkü SEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKSSEKSSEKSSEKSSEKSEKS

Anladın sanırım ;)

Neşe!

Neşe!

Senin bilinçaltında neşe var. Çevrendeki en keyif dolu insanlarından biri olabilirsin. Çocuklar gibi şensin. 4 mevsim ilkbahar her gün pazar sabahı kahvaltısında gibi coşkulu ve enerjiksin. Bir insan suratını hiç mi asmaz çevresine karşı?  İnanılmaz pozitif bir insansın. Hayat seni üzmüyor mu? Üzüyor. Yormuyor mu? Yoruyor amaaa sen hiçbir zaman neşeni kaybetmedin Sıkıntılı dönemlerde bile enerjini koruyor ve ayağa kalkmak için gerekeni yapıyorsun.Neşe senin  hücrelerinde DNA kodlarına işlemiş. Arada yaşadığın Fetret Dönemleri senin titreyip kendine gelmen için fırsat ;) Çünkü senin hamurun neşeyle yoğrulmuş.

Korku ve Endişe!

Korku ve Endişe!

Senin bilinçaltında sürekli bir korku gizli.  Gereksiz yere kafana bazı konuları o kadar çok takıyorsun ki bunlar artık sende korku ve endişe halini almış. Düşündükçe kafanda sürreal kurgular yapıyor kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Artık üzerindeki endişeli hali bir kenara bırakmalısın. Hayatı mutlu kılmak daha eğlenceli kılmak sadece senin elinde. Kafanda kurdukları bir kenara atıp oyunu sen kurmalısın. Hamleyi sen yap, başkaları düşünsün. Sen başkalarının yapması muhtemel hamlelerle kendini yiyip bitiriyorsun. Her şeyi biraz oluruna bırak ve masmavi dalgasız bir denize girer gibi bırak kendini hayata. O zaman her şey çok daha kolay olacağını göreceksin ;)

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Adeta yürüyen trafo gibisin. İnsanlar seni karşısına almaya korkuyor. Sürekli gergin ve agresifsin. Neredeyse her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun elbette makul  nedenleri var senin için. Geçmişte yaşadığın haksızlıklar, çok güvendiğin insanlardan tarafından uğradığın ihanetler seni bu hale soktu. Bu da seni tüm insanlıktan soğuttu. Geçmişte tam olarak ne yaşadın bilmiyoruz ama bunları geride bırakman lazım artık. Çünkü hayat böyle sürmez. İnsanlar seni hayatına sokmaz itemeyebilir ve çok yalnızlaşabilirsin. Belki bugün çok aramazsın ama ilerleyen zamanlarda bu eksikliği aşırı hissedebilirsin. Sen ortalamanın çok üstünde  güçlü bir insansın, her türlü haksızlığa karşı dik durabilirsin fakat şu öfkeyi bir kenara bırakırsan her şey daha da güzel olacak ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2050
795
523
353
167
145
117
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?