Görüş Bildir
Haberler
Bedelli Askerliğin Kazan-Kazan Olduğunu Kanıtlayan Gerçekler

Bedelli Askerliğin Kazan-Kazan Olduğunu Kanıtlayan Gerçekler

ilkay kas
30.12.2016 - 17:06

Bedelli Bekleyenlerin Para Vermeye İstekli Olması

Ekonominin kötü gittiği şu dönemde ekonomiye nefes aldırmak için gönüllülerin bulunması yadsınamaz bir gerçektir. Kimi kredi çekecek kimi arabasını satacak kimi de hazırdaki parasından verecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ordunun Modernleştirilmesi ve Profosyonelleştirilmesi

Bedelli askerlikten sağlanacak kaynak ile milli ve yerli teknolojiler ile ordu envanterinin geliştirilmesi sağlanabilir. Milli ve yerli insansız hava aracı bayraktar taktik iha, milli ve yerli tank Altay gibi gurur duyduğumuz projeler hayata geçirilebilir. Dışa bağımlı olmayan milli ve yerli teknolojilere kaynak aktarımı söz konusu olabilir. yerli ve milli.

Binlerce İnsanın Ekonomiye Katkı Sağlamaya Devam Etmesi

İnsanların en verimli çağında ve öğrenmeye açık olduğu dönemde kariyerini, kendi kurduğu işini 6/12 ay bırakması ekonomik açıdan hem bireyleri hem de genel işleyişi olumsuz etkilemektedir. Bırakınız işlerine devam etsinler bırakınız kurdukları işletmeleri çalıştırmaya büyütmeye devam etsinler. Bırakınız vergi versinler. Vergiler yol su elektirik olsun.

Zorunluluğu Bulunan İnsanların Rahat Etmesi

Annesi, babası hasta olan, borcu, ödenecek kredisi olan, çocuğu eşinin engeli bulunan gibi gibi sayılamayacak dertten müzdarip insanların nefes alması adına devletin bu insanları rahatlatması karşılıklı memnuniyete yol açacaktır.

Doların Titreyip Kendine Gelmesi

1 Amerikan Doları 3,5 - 3,55 TL arası iken dolara bedelli askerlikten gelecek kaynak ile okkalı bir tokat vurulabilir. Büyük oyunu gören halkımız da dolarlarını yakmazlar ve ceplerine kalır. Dolar yakmak yerine halkımız dolar bozdurur ve hem halkımız hem bedelli bekleyenler hem de devletimiz kazançlı çıkar.

Ordu'nun Gereksiz Masraflardan Kurtulması

Sadece temel eğitim alıp akşam üstünden sonra yatan  işlevsiz askerlerin masraflarının ortadan kaybolmasıdır. Yeme içme barınma gibi yüklerin alınıp tenkolojiye yönlendirildiğini düşünün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşitsizliklerin Giderilmesi

Daha önceki bedellileri gün/ay farkı ile kaçırmış binlerce insanın kırılan hak/adalet anlayışlarının düzeltilmesi adına olumlu bir fayda sağlayacaktır.

Bedelli Bekleyenlerin Zamanlarının Dar Olması

Gençler artık sabırsız, zor durumda. Bi yardım edin memedali bey.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın