Görüş Bildir
Haberler
Beck Depresyon Ölçeğine Göre Ne Kadar Depresyondasın?

etiket Beck Depresyon Ölçeğine Göre Ne Kadar Depresyondasın?

Aşağıda, kişilerin ruh durumlarını ifade ederken kullandıkları bazı cümleler verilmiştir. Her madde, bir çeşit ruh durumunu anlatmaktadır. 

Son bir hafta içindeki (şu an dahil) kendi ruh durumunuzu göz önünde bulundurarak, size en uygun olan ifadeyi seçin ne kadar depresyonda olduğunuzu söyleyelim!

NOT: Bu test eğlence amaçlıdır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüzde 92 depresyondasın!

Yüzde 92 depresyondasın!

Verdiğin cevaplara sen şu anda yüzde 92 depresyondasın. Son zamanlarda insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. O yüzden kendi köşene çekilmeye karar vermişsin. Kendini anlatacak ne gücün kalmış ne de inancın. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş. Etraftaki insanlara güçlü bir karakter olarak görünsen de kendi içinde inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsun. Kafana olur olmadık her şeyi takılıyor, kendini strese sokmayı başarıyorsun. O yüzden sen son zamanlarda yüzde 92 depresyondasın. Kendine biraz dikkat etmelisin bizden söylemesi.

Yüzde 70 depresyondasın!

Bize verdiğin cevaplara göre yüzde 70 depresyondasın. Bunun aslında en büyük sebebi son zamanlarda yaşadığın hayal kırıklıkları. Sevdiğin insanlar tarafından hiç beklemediğin şeyler yaşamışsın. Zaten bunalımlı olan ruh haline bu durum da eklenince kendini iyice kötü hissetmeye başladın. O yüzden son zamanlarda kendini daha yalnız hissediyor yaptığın hiçbir şeyden keyif almıyor gibisin. Kendini dışarıya bu kadar kapatmamaya çalış. Çünkü kendini bir kere kapatınca insanlara olan güvenin daha da azalıyor ve daha da yalnızlaşıyorsun. Bu durumu çok etkilenmeden, kendine biraz dinlenmen için zaman vererek atlatabilirsin. Yani bunu bir fırsata çevirebilirsin. Bizden söylemesi.

Yüzde 68 depresyondasın!

Sen son zamanlarda kendine olan güvenini biraz kaybetmişsin gibi. Dışarıdan çok güçlü bir insan olarak görünsen de kendi içinde büyük kaos var. Yani yalnız kaldığın zamanlarda kendinle ilgili bu problemi çözmeye çalışıyorsun. Dışarıya farklı kendine farklı davranmaktan yorulmuşsun gibi. Sanki tükenmişlik sendromuna girmişsin gibi. Bunun nedeni aslında bu iki durum arasında kalıp olduğun gibi davranmamaktan oluyor. Duygusal ve en hassas noktanı göstermemek için uğraşıyorsun. Çünkü etrafındaki insanların senin bu yönünü kullanmaya çalıştığını fark ettin. Ama şunu söylemeliyiz ki her insan değildir. Hayatına doğru olduğunu düşündüğün kişileri alırsan, zaten senin her halini sevip iyi bir şekilde davranacaktır. Şunu sakın unutma sen çok değerli bir insansın! Bu depresyonda oluşun bunu unutturmasın.

Yüzde 55 depresyondasın!

Yüzde 55 depresyondasın!

Bize verdiğin cevaplara göre sen yüzde 55  depresyondasın. Aslında bu durumun seni çok fazla etkilemediğini söylemeliyiz. Öyle her zaman değil de zaman zaman kendini kötü hissediyorsun. Özellikle kendi başına kaldığında bu durum kendini daha çok gösteriyor. Böyle zamanlarda kendi içine dönüyorsun. Geçmişe dair yaşadığın şeyleri düşünüp, nerede yanlış yaptığını düşünüyorsun. Sanki bütün suç sendeymiş gibi bunu kendine yükleyip daha da strese giriyorsun. Bu da senin depresyona girmene sebep oluyor. O yüzden hayatında olan hataları kendinde değil de biraz da insanlarda aramaya çalış. Çünkü kimse mükemmel değildir. Herkesin hataları olabilir. Ama buna takılıp kalırsan ileri gidemezsin. Geleceği göremezsin. Bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
536
211
159
89
75
67
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cüneyt Haseki

Olm bütün mutlu cevapları seçtim yüzde 92 depresyon çıktı. Bu nasıl iş yav?

diantus

hepsini olumlu işaretledim %92 depresyondaymışım lan yoksa haberim olmayacak kadar kırdım mı kafayı

umutgunay

Hepsini olumsuz yaptım banda aynısını dedi herkes depresyondaymış aq

Zulal

Bilimsel temelli bir depresyon ölceginin sonuclarini yanlis yansitip insanlara depresyonda olduklarini dusundurmeniz son zamanlarda icerik sayisini arttirip ... Devamını Gör