Görüş Bildir
Haberler
Bazıları Farklı Sever: Cinsellik Konusunda Adını Sık Sık Duyduğumuz 10 İlginç Fetiş Türü

etiket Bazıları Farklı Sever: Cinsellik Konusunda Adını Sık Sık Duyduğumuz 10 İlginç Fetiş Türü

Laurie Strode
11.08.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cinsel olmayan ya da alakasız çeşitli objeler ya da nesneler ya da kişinin vücudundan bir bölümü tarafından kazanılan cinsel heyecana fetişizm diyor kelimenin tanımları. Biz de bazıları farklı sever diyerek adını sıkça duyduğumuz 10 fetiş türünü sizler için listeliyoruz...

1. Ayak fetişi

1. Ayak fetişi

Listenin başına almamızın sebebi bu fetişin çok yaygın olması. Ayak fetişi sinema ve müzik gibi popüler kültürde de kendine yer edinmiş durumda uzunca bir zamandır.

2. Gıdıklama/Gıdıklanma fetişi

Kısaca gıdıklanmaktan ya da gıdıklanan insan görmekten cinsel haz duyan insanları tanımlayabileceğimiz bu fetiş türü de esasında oldukça yaygın.

3. Deri fetişi

3. Deri fetişi

Aslında sadece deri değil, bu maddeye plastik, kauçuk, kumaş gibi nesneleri de dahil edebiliriz. Deri fetişizmi sadece çok daha bilinen, çok daha göz önünde olan fetiş türlerinden biri. Deri olan herhangi bir nesnenin hem kendisinin hem de kokusunun kişi üzerinde bir haz yaratmasıyla adlandırılır bu fetiş.

4. Ruj fetişi

4. Ruj fetişi

Bu fetiş türünde de kimisi sadece belli bir renge kimisi renk fark etmeksizin boyalı dudaklara ilgi duyabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Üniforma fetişi

5. Üniforma fetişi

Bu fetiş kimi zaman ayrı başlıklar altında adlandırılabiliyor fakat burada tek başlık altında bahsini geçirdik. Bu fetiş içerisinde askeri üniformadan tutun da hemşire kıyafeti, itfaiyeci kıyafeti gibi birçok üniforma çeşidi var. Bu bir nevi rol yapma fetişine de dahil edilebilecek bir başlık esasında.

6. Topuklu ayakkabı fetişi

6. Topuklu ayakkabı fetişi

Bu da aslında genel anlamda ayakkabıya duyulan fetiş olarak değerlendirilebilir fakat bunların içinde en sık rastlanan yüksek topuklu ayakkabıya karşı duyulan fetiş.

7. Bağlanmak

7. Bağlanmak

Bu fetiş o kadar yaygın ki neredeyse cinsel hayatın bir parçası haline gelmiş durumda. Birçok seks uzmanına göre bunun bu kadar yaygın olmasının sebebi çok daha erişilebilir, çok daha kolay ve anlaşılabilir olması olabilirmiş!

8. Objeler, cansız mankenler, cansız nesneler

Cansız olan herhangi bir şeye, eşya, nesne, özellikle cansız mankenler, bu fetiş türünün odak noktasındaki unsurlardır.

9. Zeka fetişi

İnsanlık bu konuda ikiye bölünmüş desek yalan olmaz:)) Kimi bunu bir fetiş olarak görmezken kimisi de aksini düşünüyor. Karşısındakinin zekasıyla uyarılan, cinsel haz duyan kişilerin zeka fetişi olduğunu söyleyebilmek pekala mümkün bizce. Siz ne düşünüyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

10. Ter veya diğer çeşitli kokular fetişi

10. Ter veya diğer çeşitli kokular fetişi

Yaygın olarak koltuk altı kokusu ve ter kokusu gibi kokular çerçevesinde özelleştirebileceğimiz bu fetiş içerisinde tabii ki aklımıza gelmeyecek kadar türlü kokular da yer alıyordur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
24
16
14
12
10
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
firikufffa

Zeka fetişi ve takı fetişi var bende.

Mehmet kılıç

Bebek bezi fetişizmi var ve özelliklede eski muşamba bebek bezi