Görüş Bildir
Haberler
Bayramda Okullar Kaç Gün Tatil Olacak? Ramazan Bayramı 9 Gün Tatil Olacak mı?

Bayramda Okullar Kaç Gün Tatil Olacak? Ramazan Bayramı 9 Gün Tatil Olacak mı?

Ömer ÖNDER
26.04.2022 - 16:45

Ramazan Bayramına sayılı günler kala pek çok vatandaş bayramın kaç gün tatil olacağı hakkında araştırma yapmaya başladı. Bu yıl 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tatilin bu Cuma hafta sonu ile birleştirilmesi yönünde gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Ramazan Bayramının 9 güne çıkarılması beklentisi sonrasında tatil ile öğrenciler ve çalışanlar için bir haftalık dinlenme fırsatı oluşacak. Peki Ramazan Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Bayram süresince okullar kaç gün tatil olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni hafta ile birlikte başlayacak olan Ramazan Bayramı, binlerce kişide hafta sonunun tatil ile birleştirilip birleştirilmeyeceği konusunu gündeme getirdi. Bayramın Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Perşembe ve Cuma günlerinin bayram ile birleştirilmesi konusu merak edilenler arasında. Öğrenciler ise okulların hangi günlerde tatil olacağı hakkındaki araştırmaları devam ediyor. Peki Ramazan Bayramı ne kadar sürecek? Ramazan Bayramı 9 gün olacak mı?

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Ramazan Bayramının 3 gün olması ve arife gününün Pazar gününe denk gelmesi hafta sonu ile birlikte bayram tatili toplamda 5 gün sürecek.

Bayram Okullar 9 Gün Tatil Olacak mı?

Bayram Okullar 9 Gün Tatil Olacak mı?

Kabine Toplantısı sonrasında gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin ne kadar süreceği hakkında açıklamada bulunmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın