Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir 0-2 Galatasaray

Başakşehir 0-2 Galatasaray

Enver K.
03.10.2015 - 17:52 Son Güncelleme: 03.10.2015 - 20:57

Avcı'dan hakem isyanı

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçı sonrasında dördüncü hakemi eleştirdi.

Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından Lig TV'ye konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 'Oyunun çok teknik analizini yapmayacağım. Bence İyi oynadık. Kalecimiz yere yatmadan 2-0 kaybettik. İlk yarı da iyi oynadık ama fazla pozisyon üretememiştik. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık ama olmadı. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Onlar için ve Hamza hoca için kritik bir galibiyet oldu.' dedi.

Dördüncü hakemi eleştiren Avcı, 'Ben hayatım boyunca hakemlerle ilgili konuşmadım. Hata yapabilirler, onlar da insan. Ama dördüncü hakem benimle, teknik adamla nasıl konuşacağını bilmeli. Maçı, pozisyonu falan konuşmuyorum. Ben de ona göre konuşurum dördüncü hakemle bundan sonra.' ifadelerini kullandı.

Orta saha oyuncusu Badji ise 'Skoru bir kenara bırakırsak iyi bir maç çıkardık. Güçlü ve büyük bir takım. Galatasaray ile oynadığımızın farkındaydık. Önümüzde daha çok maç var. Daha çok çalışıp telafi etmek istiyoruz.' diye konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muslera: "Bizi eleştirenlerin seslerini kestik"

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Muslera, 2-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Muslera, şunları söyledi:

'Çok çok önemli bir üç puan kazandık. Son haftalara bakıldığında kazanmaya başlayan bir Galatasaray var.'

'Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Ama bu dört seneye baktığınız zaman Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray. Bazıların sesi kesilmiyor ve eleştirilerine devam ediyorlar ama bu eleştiriler bizi etkilemiyor. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz.'

'Sezon başları hep zor olur ama her geçen maç performansım artıyor.'

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/10/03/...

"Podolski'nin eline çarpıyor, hakemlerin takdiri"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu , Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Kontrollü oynamak zorundaydık. Süratli bir şekilde hücuma çıkan bir takım vardı karşımızda. Astana sonrası dinlenme şansımız da olmadı. İlk yarıda nando'nun çıkardığı bir pozisyon var, o gol olsa belki maçın akışı değişebilirdi. Bekledik hamleleri yapacağımız zamanı. Wesley'nin daha çok oyuna yön vermesine çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Başakşehir'e başarılar diliyorum. Lukas'ın da eline çarpıyor, gördüm. Bu hakemlerin takdiri. Bize de olsa benim de canım yanar. Savunma oyuncusuna çarptığında verilmiyor diye bir kural çıktı, hücum oyuncusunda ne olur, bilmiyorum '

'ÇİZGİMİZİ BOZMADAN...'

'Geçen sene şampiyon olduğumuzdan bu yana eleştiriler olacağını bekliyorduk. Çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz. İnşallah sonuna kadar yürüyeceğiz.'

'Wesley ile anlaştık tekrar. Zaten bir sorun olacağını düşünmüyorduk. Tribünlerde bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kötü günde bizle beraber olsunlar aynı bugün olduğu gibi, biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/hamzaoglu-podols...

Başakşehir 0-2 Galatasaray

Başakşehir 0-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Astana'ya karşı beklenmedik bir beraberlik alan sarı kırmızılılar, bu kaybı ligde telafi etmeyi başararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Mücadelenin ilk yarısı son derece kısır geçti. İki takım da pozisyon bulmakta zorlanırken Galatasaray'ın Podolski'nin ayağından bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Başakşehir adına Mehmet Batdal, ilk yarının sonlarına doğru yakaladığı net pozisyonda Muslera'yı geçemedi. Orta saha şeklnde geçen ilk 45 dakika, 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da daha etkiliydi. Başakşehir özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla pozisyon ararken Galatasaray rakibini merkezden tehdit etti. Maçın son 15 dakikasında iki takım da risk aldı ve riskin karşılığını gol olarak alan Galatasaray oldu.

77. dakikada sol kanattan gelen ortayı kontrol eden Lukas Podolski, düzgün bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra topu daha çok ayağında tutan sarı kırmızılılar, 84'te farkı 2'ye çıkardı. Sneijder'in sol kanattan arka direğe çevirdiği topu bomboş bir şekilde ağlara gönderen Umut Bulut, skoru 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda daha sakin kalan ve rakibinin gol bulmasına izin vermeyen Galatasaray, mücadeleyi 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 14'e yükseltti ve maç fazlasıyla lider oldu. Medipol Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Podolski topa elle müdahale etti mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0