Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir'de Puanlar Paylaşıldı

Başakşehir'de Puanlar Paylaşıldı

Enver K.
02.05.2015 - 15:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile Eskişehirspor arasında oynanan maçta gülen taraf olmadı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki zorlu mücadele, Rogerio Funes Mori ve Doka'nın karşılıklı golleri ile 1-1'lik eşitlikle son buldu.

Avrupa umudunu koruyan İstanbul Başakşehir, haftaya Bursaspor ve Trabzonspor ile aynı puanda girmiş ve averajla kendine üçüncü sırada yer bulabilmişti.

Maçın ilk 45 dakikası karşılıklı ataklarla geçilse de, her iki takım da aradığı golü bir türlü bulamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

İkinci yarı adeta golle başladı.

49. dakikada sahne alan Rogelio Funes Mori, rakip ceza alanına doldurulan topu uzaklaştıramayan Yalçın Ayhan'ın hatasından faydanalarak sert şutu ile kaleci Volkan Babacan'ı avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gole erken cevap vermek isteyen İstanbul Başakşehir, sadece 6 dakika sonra aradığı golü buldu. Sağ kanattan Edin Visca'nın defanstan seken şutu ceza alanı penaltı noktasındaki Doka'nın önünde kaldı ve Doka harika bir şut ile maça dengeyi getirdi.

EPUREANU İPTEN ALDI

Mücadelenin 82. dakikasında sol kanattan gelişen ani Es Es atağında ceza alanına gönderilen ortaya Funes Mori'den önce yatarak müdahalesini yapan Alexandru Epureanu, Volkan Babacan'ı geçip kaleye yönelen topa rakibinden önce müdahale etti ve kalesindeki ikinci golü önlemiş oldu.

90. DAKİKADA TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Maçın uzatma dakikaları işaret edildiğinde sol kanattan yapılan ortaya harika bir afa vuruşu yapan Mehmet Batdal'ın bu şutu direkten döndü.

ALİ ŞAŞAL İZİN VERMEDİ

Maçın ilk uzatma dakikasında kullanılan köşe vuruşuna altı pasın hemen dışından Mahmut Tekdemir'in kafa vuruşunda bu defa kaleci Ali Şaşal kalesinde devleşti ve topu harika bir refleks ile yine kornere çeldi.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0