Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Kılıçoğlu" İsmail Filiz Kimdir? İsmail Filiz Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Kılıçoğlu" İsmail Filiz Kimdir? İsmail Filiz Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16 Eylül’de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar performansı ile hafızalara kazınan Pelin Akil de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları arasında yer alıyor. Peki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 'Kılıçoğlu İsmail Filiz kimdir?  İsmail Filiz kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor. İsmail Filiz, TRT 1’in yeni projesinde Kılıçoğlu'nu canlandıracak.

İSMAİL FİLİZ KİMDİR?

İsmail Filiz, 1980 senesinde Çankırı'da doğmuştur. Ailesinin ilk çocuğu, ikiz erkek kardeşleri var. İlk ve ortaöğrenimini ve lisenin bir kısmını Çankırı'da tamamlayan Filiz, Samanyolu Koleji ve Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde ortaöğretimin tamamladıktan sonra Ankara Başkent Üniversitesi'nde eğitimine devam etti.

Babası Hüseyin Filiz, aynı zamanda Ak Parti'nin Ankara Yönetim Kurulu üyesidir. Ailesinin ahşap ve çelik kapı fabrikası (çankırı) , benzin istasyonu ( İstanbul-Ankara karayolu) ve insaat şirketleri varmış.

İsmail Filiz, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerde oynadığı Ezel dizisinde Ezel karakterinin ameliyattan önceki halini, yani Ömer karakterini canladırdı. İlk kez oyunculuk yapan İsmail Filiz işletmeciliğini yaptığı benzin istasyonunda Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğinden dolayı teklif aldığını söylemektedir.

İsmail Filiz, 9 Temmuz 2006 tarihinde Evren Filiz ile evlendi. İsmail Filiz, eşinin bir magazin programına verdiği röportajda kendisine Çakma Ezel' diyerek küçük düşürdüğünü ileri sürerek haziran 2011 yılında boşandı. Boşandığı eşi 10 Temmuz 2013 tarihinde lösemi hastalığından vefat etti.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı 'Anadolu Kartalları' filminde Üsteğmen Tunç Sözeri rolünü canlandırarak; Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Özge Özpirinçci, Hande Subaşı, Alpay Kemal Atalan, Alper Saldıranile birlikte oynadı.

2014 yılında baş rolde olarak İsmail Filiz, 'Paşa Gönlüm' dizisinde; Tarık Papuççuoğlu, Derya Alabora, Kerem Atabeyoğlu, Nilüfer Açıkalın, Sema Keçik ile birlikte oynamıştır.

İsmail Filiz, 2014 yılının Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Ezra' adlı dizide başrol olarak Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, Zeynep Koltuk, Serkan Şenalp, Doğukan Polat, Asuman Dabak, Nurana Bagieva ile beraber oynadı.

İSMAİL FİLİZ ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • 2009 - Ezel (TV Dizisi)

  • 2011 - Anadolu Kartalları (Üsteğmen Tunç Sözeri) (Sinema Filmi)

  • 2014 - Paşa Gönlüm (Melih) (TV Dizisi)

  • 2014 - Ezra (Çahangir Hüseyinov)(TV Dizisi)

  • 2015 - Milat (Yağız Ali) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın