Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "İlyas" Caner Topçu Kimdir? Caner Topçu Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "İlyas" Caner Topçu Kimdir? Caner Topçu Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16 Eylül’de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. TRT 1’de yayın hayatına başlayacak olan Barbaroslar dizisi oyuncuları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Barbaroslar dizisinde 4 denizci kardeşten birisi olan İlyas rolünü Caner Topçu canlandırıyor. Peki, Caner Topçu kimdir? Caner Topçu nereli ve kaç yaşında? İşte Caner Topçu hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaroslar dizisi, yıldız oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyük bir merakla yayına girmesi beklenen dizide İlyas'a hayat verecek ünlü oyuncu Caner Topçu'nun hayatı merak ediliyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas' Caner Topçu Kimdir? Caner Topçu kaç yaşında ve nereli?

CANER TOPÇU KİMDİR?

Caner Topçu 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Caner Topçu oyuncu olmadan önce birçok tiyatro oyununda yer alarak yeteneğini göstermeyi başarmıştır. Barbaroslar dizisinden önce Show TV ekranlarında yayınlanan Nöbet dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Bu diziden sonra oyunculuğa ara veren oyuncu Barbaroslar dizisi ile tekrar ekranlarda gözükmeye başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın