Görüş Bildir
Haberler
Balotelli 40 yıllık Liverpool'lu Gibi!

Balotelli 40 yıllık Liverpool'lu Gibi!

Kemal Bal
29.08.2014 - 15:58 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 16:01

Balotelli 40 yıllık Liverpool'lu Gibi!

Hafta başında Milan’dan Premier Lig ekiplerinden Liverpool‘a transferi gerçekleşen Mario Balotelli, yeni takımına bir hayli alışmışa benziyor.

Liverpool formasıyla yeniden Premier Lig’de sahne alacak olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu, Liverpool’un hafta içi gerçekleştirdiği antrenmanlarda neşeli ve sıcak halleri yeni takımına uyum sağlamışa benziyor.

Liverpool’un deneyim orta saha oyuncularından Lucas Leiva, yeni takım arkadaşı Balotelli ile samimi diyalogları ile dikkat çekti. Leiva, yeni takım arkadaşına sarılarak şakalaşırken aynı zamanda neşeli bir atmosferin oluşmasına ön ayak oldu.

Premier Lig’de Pazartesi akşamı Liverpool’u eski takımı Manchester City karşısında izleyen yeni transfer Mario Balotelli’nin hafta sonunda Tottenham derbisinde forma şansı verilmesi durumunda sahaya çıkması bekleniyor.

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Milan’dan 16 milyon paund karşılığında transfer olan Mario Balotelli ismi için risk aldığını açıklarken, ona duyduğu güveni de dile getirmekten çekinmemişti.

Kaynak: http://www.101gol.com/balotelli-yeni-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın