Görüş Bildir
Haberler
Bakın Nasıl Tanışmışlar? Esra Erol ve Ali Özbir'in Canlı Yayında Başlayan Evlilik Hikayesi İçinizi Isıtacak

Bakın Nasıl Tanışmışlar? Esra Erol ve Ali Özbir'in Canlı Yayında Başlayan Evlilik Hikayesi İçinizi Isıtacak

01.05.2022 - 06:15

Esra Erol ve Ali Özbir; Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı 'Esra Erol'da Evlen Benimle' isimli programda birbirlerine talip olup tanışmış gibi bir skeç hazırladılar ve bu skeci de oldukça inandırıcı oynadılar. Programın 2 Temmuz 2010 tarihinde yayınlanan bölümünde gösterilen skecin ardından yine canlı yayında nikahları kıyıldı ve dünya evine girdiler. Peki, gerçek hayatta Esra Erol ve Ali Özbir nasıl tanıştı dersiniz? Gelin, bu çiftin aşk hikayesine birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis bir babanın kızı Esra Erol.

Polis bir babanın kızı Esra Erol.

Ünlü çift, çocukluklarını birbirlerinden çok farklı geçiriyor. Esra Erol, 1982 yılında Sinop Ayancıklı polis bir babanın kızı olarak İstanbul'da dünyaya geliyor. Liseye kadar olan eğitimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, lise öğrenimini çini seramik üzerine yapıyor. Üniversiteyi ise açık öğretimden tamamlamayı tercih ederek Halkla İlişkiler okuyor. Sonrasında aldığı spikerlik ve diksiyon kurslarıyla yavaş yavaş medya dünyasına adım atıyor.

Ünlü mafya babasının oğlu Ali Özbir.

Ünlü mafya babasının oğlu Ali Özbir.

Ali Özbir, 1968 yılında Kars'ta bir dönemin ünlü mafya babalarından biri olan Kürt İdris'in oğlu olarak dünyaya geliyor. Ali Bey, babasının yolundan gitmeyip kendi yolunu çizmeye karar veriyor. Turizm sektörüne atılarak bu sektörde ünlü bir iş insanı olmayı başarıyor. Şimdilerde ise eşi Esra Erol'un programının yapımcılığını üstleniyor. Yani Özbir de eşi gibi medya sektöründe ancak kamera arkasında kalmayı tercih ediyor.

Ortak arkadaşları yollarını kesiştiriyor.

Ortak arkadaşları yollarını kesiştiriyor.

Esra Erol ve Ali Özbir, ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanışıyorlar. 2005 yılında tanışan çift uzun bir flört dönemi yaşıyor. Epey bir süre o yılların popüler uygulaması MSN üzerinden yazışıyorlar. Evlilik kararı vermeleri ise altı yıl gibi bir süreyi buluyor. Esra Erol, Ali Bey'in babası ve hayatı ile ilgili pek çok soruyla karşılaşıyor. Bu sorulara ise Ali Özbir'in soyadından bağımsız olarak kendisi için sadece 'Ali' olduğunu ifade ederek cevap veriyor.

Ne seninle ne sensiz dönemleri.

Ne seninle ne sensiz dönemleri.

Çiftin tanıştığı dönemde Esra Erol henüz televizyon programcılığına başlamamış, bir şirketin halkla ilişkiler departmanında çalışıyormuş. Esra Erol, evlendikten sonra verdiği bir röportajda henüz ünlü olmamasına rağmen Ali Özbir'in uzunca bir süre kendisinden kaçtığından bahsediyor. Ali Bey'in kendisine 'Seninle beraber olursak evleniriz gibi hissediyorum ama evliliğe de hazır değilim.' diye itirafta bulunduğunu anlatıyor. Bu süreç; Ali Özbir'in kaçışları, Esra Erol'un kendisini bekleyişleriyle geçiyor. Esra Erol o dönemde çok genç olduğu için neyse ki bu bekleyiş ona zor gelmemiş.

Canlı yayında tanışma hikayesi.

Canlı yayında tanışma hikayesi.

Evlilik kararı aldıktan sonra nikahlarını canlı yayında kıymaya karar veriyorlar. İşin içerisine biraz da muziplik katarak öncesinde programda tanışıyormuş gibi bir skeç hazırlıyorlar. Damat adayı olarak stüdyoya gelen Ali Bey'e telefonla canlı yayına bağlanan Esra Hanım talip oluyor. Sanki ilk kez orada karşılaşmış gibi birbirlerine sorular soruyor, kriterlerini sıralıyorlar. Ardından canlı yayında kıyılan nikahla dünya evine giriyorlar. Bu nikah, Türk televizyon tarihinde bir ilki başararak gündüz kuşağı programlarından birinin reyting rekoru kırmasını sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ruh eşimi buldum diyebilirim.".

"Ruh eşimi buldum diyebilirim.".

Esra Erol, eşi Ali Özbir'den bu cümlelerle bahsediyor. Sert mizaçlı gibi görünen Ali Bey'in aslında kendisinden daha eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu vurguluyor. Her ikisi de romantizmden ziyade daha doğal ilerleyen bir ilişkiden hoşlanıyor. Birbirlerinin özgürlüklerine saygılı olduklarını söylüyorlar çünkü her ikisi de konforuna düşkün olduğu için birbirlerini sıkmaktan hoşlanmıyorlar. İlişkiye bakış açıları aynı olduğu için de birbirlerini tamamlıyorlar.

Mutlu bir evlilik, 2 güzel evlat.

Mutlu bir evlilik, 2 güzel evlat.

2010 yılında evlenen Ali Özbir ve Esra Erol çiftinin bu evlilikten pırlanta gibi iki erkek çocuğu oluyor. Çift ilk çocukları olan İdris Ali Özbir'i 2011 yılında kucaklarına alıyor. Dört yıl sonra ise ikinci evlatları Ömer Erol Özbir dünyaya geliyor. Esprili bir nikahla kurdukları yuva, evlatlarının da varlığıyla mutlu mesut devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?