Görüş Bildir
Haberler
Bakımlı Olmak Herkesin Hakkı! Erkek ve Kadınlara Özel İndirimli Kişisel Bakım Ürünleri

etiket Bakımlı Olmak Herkesin Hakkı! Erkek ve Kadınlara Özel İndirimli Kişisel Bakım Ürünleri

Berna Partal
14.07.2023 - 15:54

Bakımlı olmak, herkesin hakkı! Kendine özen göstermek ve en iyi şekilde görünmek isteyenler için indirimli kişisel bakım ürünlerini burada listeledik. Uygun fiyatlarla kaliteli bakım ürünlerine sahip olmak istiyorsanız, hemen bu ürünleri inceleyin ve tükenmeden sepetinize atın!

Bu içerik 14.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

'Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir. Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Philips MG5720/15 erkek bakım seti.

1. Philips MG5720/15 erkek bakım seti.

Philips MG5720/15 erkek bakım seti, yüz ve sakal için uygun olarak tasarlanmış. Batarya enerjisiyle çalışan bu set, 70 dakikaya kadar kablosuz kullanım imkanı sağlıyor. Ayrıca bu set, durulanabilir aparatları ve darbeye dayanıklı taraklarıyla pratik ve dayanıklı bir tasarıma sahip.

Buradan hemen tükenmeden bu sete göz atın.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.

2. Philips NT3650/16 burun, kulak ve kaş düzeltici set.

2. Philips NT3650/16 burun, kulak ve kaş düzeltici set.

Philips NT3650/16 burun, kulak ve kaş düzeltici set, PrecisionTrim teknolojisi sayesinde hassas ve etkili bir şekilde burun, kulak ve kaş tüylerini kesecek şekilde üretilmiş. Koruma sistemiyle cildinizi korurken istenmeyen tüyleri düzelten bu ürün, kendiliğinden bileme özelliğine sahip.

Buradan indirimdeki bu ürüne hemen göz atın.

3. Philips HC5630/15 yıkanabilir saç kesme makinesi.

3. Philips HC5630/15 yıkanabilir saç kesme makinesi.

Philips HC5630/15 yıkanabilir saç kesme makinesi, gelişmiş DualCut teknolojisiyle her türlü saçı kesme yeteneğine sahip. İki taraflı kesici ünite sayesinde saçı tek taraflı bıçaklara göre iki kat daha hızlı kesen bu makine, turbo modu düğmesiyle motor hızını arttırıyor.

İndirimdeki bu seti incelemek için hemen buraya tıklayın.

4. Arzum erkek bakım seti.

4. Arzum erkek bakım seti.

Arzum AR5501 Ducati By Arzum Circuit erkek bakım seti, şık siyah ve kırmızı renkleriyle dikkat çekiyor. Hafif ve taşınabilir yapısıyla kullanımı kolay olan bu set, titanyum kaplı bıçakları sayesinde kaliteli bir kesim performansı sunacaktır. Bu çok yönlü set, sakal, saç, vücut ve detay şekillendirme için tasarlanmış.

Buradan indirimdeki bu erkek bakım setini satın alabilirsiniz.

5. Arzum AR5024 Belisa saç düzleştirici.

5. Arzum AR5024 Belisa saç düzleştirici.

Arzum AR5024 Belisa saç düzleştirici, şık kum beji rengi ve dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Maksimum sıcaklık ayarı 230°C olan bu model ile istediğiniz saç şekillendirme deneyimini yaşamanız mümkün. 

Buradan uygun fiyatlı olan bu saç düzleştiriciye göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Philips BHD500/00 saç kurutma makinesi.

6. Philips BHD500/00 saç kurutma makinesi.

Philips BHD500/00 saç kurutma makinesi, ThermoProtect teknolojisi sayesinde saçlarınızı düşük sıcaklıkta güvenli bir şekilde kurutur ve korur. 6 kademeli hız ve sıcaklık ayarı ile istediğiniz ayarda saçlarınızı kurutabilirsiniz. Ayrıca bu model 2100 W gücüyle hızlı ve etkili bir kurutma performansı sunacaktır.

Buradan indirimdeki bu saç kurutma makinesini satın almak mümkün.

7. Arzum Lisa ince saç maşası.

7. Arzum Lisa ince saç maşası.

Arzum AR5023 Lisa ince saç maşası, siyah renk seçeneğiyle şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Maksimum 200 derece sıcaklık ayarıyla istediğiniz saç stilini elde etmenizi sağlayan bu model kompakt boyutuyla kolay bir şekilde taşınabilir.

Buradan indirimli fiyatta satışa sunulan bu saç maşasını hemen satın alın.

8. Philips 3000 Series saç kurutma makinesi.

8. Philips 3000 Series saç kurutma makinesi.

Philips'in bu saç kurutma makinesi 1600 watt gücüyle etkili ve hızlı saç kurutma deneyimi sunar. Beyaz ve pembe renk detaylarıyla şık bir tasarıma sahip olan bu model, ThermoProtect teknolojisi sayesinde düşük sıcaklıkta güçlü kurutma sağlar ve saçınıza zarar vermeden bakım yapar. 

Buradan indirimdeki bu saç kurutma makinesine hemen göz atın.

9. Arzum Bellissima Professional iyonlu saç kurutma makinesi.

9. Arzum Bellissima Professional iyonlu saç kurutma makinesi.

Arzum'un bu saç kurutma makinesi 2200 watt gücü sayesinde hızlı ve etkili bir şekilde saçlarınızı kurutur. 0.85 kilogram ağırlığında olan bu ürün, kolay taşınabilirlik ve rahat kullanım sağlıyor.

Buradan kampanyalı olan bu saç kurutma makinesini inceleyebilirsiniz.

10. Philips saç şekillendirici set.

10. Philips saç şekillendirici set.

Philips'in bu saç şekillendirici seti 5 farklı şekillendirme başlığıyla stilinizi ifade etmenizi sağlar. Seramik malzeme kullanılarak üretilmiş olan bu set 1000 watt güce sahip. Ayrıca kablolu elektrikli bir şekillendirici olan bu model, argan yağı enjekte edilmiş fırçasıyla saçlarınızı korur ve şekillendirir.

Buradan indirimdeki bu saç şekillendirici sete hemen göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arzum Rosy epilasyon cihazı.

11. Arzum Rosy epilasyon cihazı.

Arzum Rosy epilasyon cihazı, kablolu olarak tasarlanmış. 0.25 kilogram ağırlığına sahip bu model hafif ve kullanımı kolay bir şekilde üretilmiş. Ayrıca hoş pembe detayları bulunan bu epilasyon cihazıyla evde kolaylıkla epilasyon yapabilirsiniz.

Buradan bu epilasyon cihazını tükenmeden satın alın.

12. Philips Essential ThermoProtect düzleştirici.

12. Philips Essential ThermoProtect düzleştirici.

Philips Essential ThermoProtect düzleştirici, ThermoProtect teknolojisiyle saçınızı koruyarak hoş bir stil sağlar. Keratin seramik plakaları ve 2 farklı sıcaklık ayarıyla istediğiniz tarzı oluşturmanıza olanak tanıyan bu düzleştiricinin tuş kilidi fonksiyonu sayesinde istediğiniz sıcaklık ayarını sabitleyebilirsiniz.

Buradan indirimdeki bu düzleştiriciye hemen göz atın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın