Görüş Bildir
Haberler
Üst Üste Gelen Zamlardan Bıkanlar Koşun! Sevilen Markalardan İndirimli Spor Ayakkabılar

etiket Üst Üste Gelen Zamlardan Bıkanlar Koşun! Sevilen Markalardan İndirimli Spor Ayakkabılar

Berna Partal
13.07.2023 - 11:54

Yeni bir spor ayakkabı almak istiyor ama bütçenizi sarsmak istemiyorsanız, indirimli ayakkabı modelleri sizi bekliyor! İhtiyaçlarınızı karşılamak için sizi sevindirecek indirimli spor ayakkabı modellerini burada listeledik. Artık daha uygun fiyatlarla tarzınızı tamamlayabilir ve spor aktivitelerinizde maksimum performans sergileyebilirsiniz. Hadi birlikte göz atalım ve tükenmeden indirimli ürünleri inceleyin!

Bu içerik 13.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

'Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir. Bazı ürünler için alerjisi olanların dikkat etmesini öneririz! Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adidas Duramo Sl 2.0 kadın spor ayakkabı.

1. Adidas Duramo Sl 2.0 kadın spor ayakkabı.

Adidas Duramo Sl 2.0 kadın spor ayakkabı, belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş. Ayrıca bu spor ayakkabı normal kalıbı ve bağcıklı tasarımıyla ayaklarınıza uyum sağlayacaktır. Klasik tasarıma sahip olan bu model günlük kombinlerde tercih edilebilir.

Buradan kampanyaya göz atın.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.

2. Adidas Bravada 2.0 kadın spor ayakkabı.

2. Adidas Bravada 2.0 kadın spor ayakkabı.

Adidas Bravada 2.0 kadın spor ayakkabı, normal kalıbı ve bağcıklı tasarımıyla rahat bir yapıya sahip. Kanvas ve kauçuk burun kısmı, ayakkabının dayanıklılığını artırırken kumaş astarı ek konfor sağlar. Bu ayakkabının sertleştirilmiş görünümü, ve capcanlı renk tonu tarzınızı ifade etmenize yardımcı olabilir.

İndirimdeki bu ayakkabıya buradan hemen göz atın.

3. Under Armour UA W Charged Pursuit 3 Tech kadın koşu ayakkabısı.

3. Under Armour UA W Charged Pursuit 3 Tech kadın koşu ayakkabısı.

Under Armour UA W Charged Pursuit 3 Tech koşu ayakkabısı, performans file üst kısmıyla hafif ve nefes alabilir bir deneyim vaat ediyor. Ayrıca bu model içeriğinde yer alan şarjlı yastıklama orta tabanı ve dayanıklı dış taban deseni, sıkıştırma kalıplı köpük özellikleri sayesinde esneklik sağlar. 

Buradan hemen göz atmak mümkün.

4. Red Tape kadın yürüyüş ayakkabısı.

4. Red Tape kadın yürüyüş ayakkabısı.

Red Tape RLO0875 kadın spor ve yürüyüş ayakkabısı, yürüyüş ve koşu için ideal bir seçenek olacaktır. Taban desteği ve dinamik ayak desteği sayesinde konforlu bir deneyim sunan bu modelde yumuşak yastıklamalı iç taban ve şok emici özellik yer alıyor.

Buradan hemen tükenmeden göz atabilirsiniz.

5. Puma Smash Platform v3 Laser Cut Low Boot kadın spor ayakkabı.

5. Puma Smash Platform v3 Laser Cut Low Boot kadın spor ayakkabı.

Puma Smash Platform v3 Laser Cut Low Boot spor ayakkabı, şık ve zarif tasarımıyla kombinlerinizi zenginleştirecek bir seçenek olabilir. Beyaz ve altın sarısının uyumunun bir arada kullanıldığı bu model günlük kombinlerde ve şık parçalarla birlikte tercih edilebilir.

Buradan hemen indirimdeki bu ayakkabı modeline göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kappa Andorra kadın spor ayakkabı.

6. Kappa Andorra kadın spor ayakkabı.

Kappa Andorra kadın spor ayakkabı, gri renkteki bileksiz tasarımıyla dikkat çeken ve günlük kullanıma uygun olan bir duruşa sahip. Ayakta bakteri oluşumunu ve kötü kokuyu engelleyen özellikleriyle öne çıkan bu modelde yeşil renkte estetik detaylar da yer alıyor.

Buradan indirimdeki bu modeli inceleyebilirsiniz.

7. Red Tape erkek koşu ayakkabısı.

7. Red Tape erkek koşu ayakkabısı.

Red Tape erkek koşu ayakkabısı, file ve PU malzemeden üretilmiş üst kısmı ve EVA dış tabanıyla konforlu bir koşu deneyimi sağlayacaktır. Yumuşak yastıklamalı iç tabanı hafızalı köpükten oluşan bu model ayaklarınıza destek ve konfor sağlar. 

Buradan indirimdeki bu modele göz atın.

8. Adidas GameCourt erkek spor ayakkabı.

8. Adidas GameCourt erkek spor ayakkabı.

Adidas GameCourt 2 M erkek spor ayakkabı, geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilmiş. Ayrıca bu model bağcıklı tasarımı ve bilek desteği ile rahat bir uyum sağlarken, açık file saya sayesinde ayaklarınızın nefes almasını sağlar.

İndirimdeki bu modele tükenmeden buradan göz atın.

9. Puma Caven erkek spor ayakkabı.

9. Puma Caven erkek spor ayakkabı.

Puma'nın bu spor ayakkabı modeli iki kat dolgulu iç tabanı sayesinde ekstra konfor sunar. Ayrıca, düşük ayakkabı tasarımıyla şık bir görünüm elde ederken, deri detaylı ve parmak kapaklı sentetik üst malzeme dayanıklılık ve hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

İndirimdeki bu ayakkabı modeline buradan ulaşmak mümkün.

10. Camper Pelotas erkek spor ayakkabı.

10. Camper Pelotas erkek spor ayakkabı.

Camper Pelotas XLF erkek spor ayakkabı modeli, Leather Working Group sertifikasıyla üretildiğinden, çevresel sürdürülebilirlik ve deri işleme kalitesi garanti altına alınmış. Ayakkabının üst malzemesi geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış ve dış tabanında EVA yer alıyor. 

Buradan indirimdeki bu ayakkabıya hemen göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Puma All-Day Active unisex spor ayakkabı.

11. Puma All-Day Active unisex spor ayakkabı.

Puma All-Day Active spor ayakkabı modeli, şık tasarımı ve siyah ve beyaz renk kombinasyonuyla dikkat çekiyor. Unisex olarak tasarlanmış olan bu ayakkabı, günlük kombinlerde pek çok parçayla bir araya getirildiğinde rahat bir kullanım sunacaktır. 

Buradan indirimdeki bu modeli inceleyin.

12. Jump C Black Red günlük erkek ayakkabısı.

12. Jump C Black Red günlük erkek ayakkabısı.

Jump'ın bu ayakkabı modeki, beyaz renk ve şık tasarımıyla günlük kullanıma uygun bir seçenek olabilir. Hafif ve dayanıklı malzeme seçimi sayesinde anında rahatlık sağlayan bu model uzun süreli kullanımda dayanıklılığını korur. Ayrıca bu modelin yumuşak tabanı ekstra rahatlık sunarken, ayak hareketine uyum sağlayarak darbeleri en aza indirgiyor.

Buradan indirimdeki bu ürüne göz atın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın