Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli 'Sahtekarlar' Demişti, Oğuzhan Uğur'dan Yanıt Geldi

Bahçeli 'Sahtekarlar' Demişti, Oğuzhan Uğur'dan Yanıt Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır.' ifadeleri ile BaBalaTV ve Ahbap'ı hedef alması sonrası Haluk Levent'ten açıklama gelmişti. Levent'in ardından Oğuzhan Uğur'da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Uğur 'Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haluk Levent'ten yanıt gelmişti

Haluk Levent'ten yanıt gelmişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır.' ifadeleri ile BaBalaTV ve Ahbap'ı hedef almıştı. 

Bahçeli'nin ifadelerine ilk yanıt Ahbap Kurucusu Haluk Levent'ten gelmişti. “Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum” diyen Levent’in ardından bir yanıt da BabalaTV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur’dan geldi.

“Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız”

“Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız”

Uğur sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP’li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli’ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik” ifadelerine yer verdi.

İlgili içerikler ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
26
9
8
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adam Adama

Üslubu bile verilebilecek en güzel cevabı vermiş

ketenhelva

sen önce sinan ateş cinayetinin haberini ver şeref yoksunu bunak

Metin Akalp

Oğuzhan yada Haluk Levent korkup alttan alacak adam değiller. Oradaki yardımlar, verilen emek etkilenmesin diye bu fosilin suyuna gidiyorlar. Sonuçta bunun l... Devamını Gör

Art Ankara

Aynen öyle yaptığı programlar belli ama insanların yaptığı bağışlar harcadıkları emek yok olmasın diye alttan alıyorlar.