Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli Provokatif Afişleri Savundu: 'Hepsi Doğru, Fazlası Bile Var'

Bahçeli Provokatif Afişleri Savundu: 'Hepsi Doğru, Fazlası Bile Var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısı öncesinde kentte astırdığı provokatif afişleri savundu. Bahçeli, 'Gakkoşlar Kılıçdaroğlu’na ders verdi. Bu pankartların hepsi doğru hatta daha fazlası vardır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" adlı açık hava toplantıları kapsamında Erzurum'da konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" adlı açık hava toplantıları kapsamında Erzurum'da konuştu.

Bahçeli, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısı öncesinde kentte astırdığı provokatif afişleri savundu, 'Bu pankartların hepsi doğru hatta daha fazlası vardır' dedi. Bahçeli konuşmasında özetle şunları kaydetti:

'Yol haritamızı hazırladık. Rotamızı çizdik. Önümüze fitne bariyeri dikenleri ezip geçtik. İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik. Varsın birileri köhne cumhurbaşkanı adaylarını arayadursun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Karar anı gelip çattığında, Türk milleti mührü eline aldığında zillet ittifakına beden olan partileri ne gören ne duyan ne de bulan olacaktır. Cesur ve yürekli haykırışınızın yeri ve göğü sallamasını bekliyorum. İster Bıden'ı alsınlar yanlarına, ister Pelosi'yi verelim refaketlerine. Yetmedi FETÖ'den yardım dilensinler.

"Bu yetkiyi nereden alıyorsunuz?"

"Bu yetkiyi nereden alıyorsunuz?"

'Kılıçdaroğlu 2 Ağustos’ta Erzurum’a gelerek yalanlarına yenilerini ekledi. Bu ziyaretinde helalleşmek istediğini belirtti. Kılıçdaroğlu önceki konuşmasında, ‘Selahattin Demirtaş’ın Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız' demişti. Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a gelerek Nutuk'tan bahsetmesine gerek yoktur. Bir teröristin bir casusun göğsünde şeref madalyası taşıyacağını düşünen Kılıçdaroğlu’ndan başkası değildir.'

'Demirtaş'ı dışarıya çıkaracağını söyleyen Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz, mahkeme misiniz, hakim misiniz? Terör suçlusunu dışarıya nasıl çıkaracaksınız. Demirtaş terörist değil mi, bölücü değil mi, hain değil mi, 37 kişinin katili değil mi? Osman Kavala casus değil mi?''

"Zamanı geldiğinde hesabı sorulacak"

"Zamanı geldiğinde hesabı sorulacak"
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gitti. Gakkoşlar Kılıçdaroğlu’na ders verdi. Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş'a şeref madalyası takacağım sözü afişe edildi. CHP’li vekilin ve Kılıçdaroğlu’nun dış politika baş danışmanının ‘Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım ediyor’ sözü gözler önüne serildi. Bu pankartların hepsi doğru hatta daha fazlası vardır. 

Kılıçdaroğlu’nun sözleri hakaret içerikli bir iftiradır. Demirtaş’a şeref madalyası takacağım sözünün yazılı olduğu afişte poz vermesi, ‘barışacağız’ demesi, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır. Senin madalya takacağın, PKK'ya müzakere teklifi olarak görülmeyecek midir? Eğer kalbi kırık birisi varsa onlar şehit analarıdır. Kılıçdaroğlu kimi kandırıyorsun, herkesi kör ve ahmak mı sanıyorsunuz? Bu fotoğraf vatan haini Demirtaş'a 'seninleyim' mesajıdır. Zamanı geldiğinde hesabı sorulacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
10
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

Bahçeli 'nin geçmişte Erdoğan için söylediği hakaret dolu sözler afiş yapılacak olunsa, Türkiye 'de afiş asacak yer kalmayabilir...

Turgut Güler

Öyle bişey olsa çıkıp inkar eder, boz-itler ve ak-sığırlar da destek amaçlı alkışlar düşün bunlar bu kadar kalitesiz

Turgut Güler

Ülkeye bi tuvalet pompası kadar faydası olmayan birinin çıkıp zart zurt konuşması, kendini bi zibil sanması da ayrı bi rezillik, koca bi ülkenin yönetimi bu ... Devamını Gör

omer ali

bu adam ne zaman türk siyasetinde defolup gidecek bunun hükümet ortağı olduğu tüm zamanlarda ülke dibe vurdu.bir çivi kadar faydası yok bu ülkeye