Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Yalçın'ın, Bahçeli'nin 'Üç Hilalin Tek Başına İktidarı Zorunluluktur' Mesajını Paylaşması Soru İşareti Doğurdu

etiket MHP'li Yalçın'ın, Bahçeli'nin 'Üç Hilalin Tek Başına İktidarı Zorunluluktur' Mesajını Paylaşması Soru İşareti Doğurdu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım bir anda siyasi kulisleri hareketlendirdi. Yalçın, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Üç hilalin tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır' açıklamasını paylaştı. Bu ifadeler 'Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var?' sorusunu gündeme taşıdı. Kısa süre sonra Bahçeli'nin bu ifadelerinin 2011 yılına ait olduğu anlaşıldı. Yeni bir açıklama yapan Semih Yalçın, iddiaları yalanlayarak 'Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır, Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını aktardı. Bahçeli 'Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır' dedi. 

Yalçın'ın mesajları şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İftiralara uğradık ama yılmadık"

"İftiralara uğradık ama yılmadık"

"Yenileceğinden korkanların mağlubiyetten başka şansı olmadığını unutmayacağız"

"Yenileceğinden korkanların mağlubiyetten başka şansı olmadığını unutmayacağız"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli'nin sözleri 2011 yılına ait çıktı

Bahçeli'nin sözleri 2011 yılına ait çıktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP kulislerinin Odatv’ye verdiği bilgiye göre ise, Semih Yalçın’ın ara ara Devlet Bahçeli’nin eski konuşmalarını sosyal medya hesabından paylaştığı, bunun da eski konuşmalardan biri olduğu ifade edildi. Ancak mesajlarda Bahçeli’nin eski konuşması olduğu belirtilmedi. Öte yandan neden bu konuşmanın seçildiğine ilişkin bilgi verilmedi.

Haberde Bahçeli'nin bu sözlerinin 2011 yılında MHP'nin seçim beyannamesini açıkladığı sırada yaptığı konuşmaya ait olduğu aktarıldı.

Yalçın'dan yeni açıklama:" Cumhur İttifakı dimdik ayakta"

Yalçın'dan yeni açıklama:" Cumhur İttifakı dimdik ayakta"

Yalçın'ın paylaşımlarının ardından 'Cumhur İttifakı çatlıyor mu?' sorusu gündeme geldi. Semih Yalçın kısa süre sonra Twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanlandı. Yalçın, Bahçeli ve Erdoğan ile birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşarak 'Hiç kimsenin endişesi olmasın, Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır' mesajını paylaştı. Yalçın'ın paylaşımları şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP'lilerden aynı fotoğraf ve not ile Bahçeli paylaşımı

MHP cephesinde bir diğer gelişme MHP'lilerin aynı fotoğraf ve not ile yaptıkları Bahçeli paylaşımı oldu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP’li TBMM Başkanvekili Celal Adan ve Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker gibi kimi isimler 'Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp vatan kuran, vatan kurtaran' mesajını paylaştı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
46
20
12
8
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
limbo

Bahçeli kasedini teslim aldı heralde bir cesaret yüklenmiş

Art Ankara

Ben, Çakıcı'nın çıkması ile ilgili mi acaba diye düşündüm, gözle görülür bir özgüven gelmiş belli.

Muhammed Gungor

Gözümüzde hdp den beter konumdasın koyunlardan başka kim size oy verir koyunlarda kendi çobanına verir kendinizi iyice bitirdiniz bu ülkede sağcı tek parti i... Devamını Gör

Holyknowledge

İyi parti kukladır.Solcuların sağcıları kandırmak için kurdurduğu bir partidir.

Bilirkişi Raporu

AKP dinciliği bitiriyor, MHP de milliyetçilik hareketini bitiriyor. İdeolojileri siyasi olarak kullanırken aslında o ideolojileri yok ediyorlar. Kasıtlı olar... Devamını Gör