Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli’den AYM’ye Tepki: ‘HDP Davasını Sulandırmayın’

Bahçeli’den AYM’ye Tepki: ‘HDP Davasını Sulandırmayın’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, HDP’nin erteleme için görüşme istediğini kabul eden Anayasa Mahkemesi’ne tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bu terörün değirmenine su taşımaktır’

‘Bu terörün değirmenine su taşımaktır’

Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki açıklamaları şekilde;

AYM’nin HDP’nin talebiyle 25 Ocak 2023 tarihinde kapatılma davasının seçim sonrasına bırakılmasını görüşecek olması adalet ilkeleriyle tamamıyla aykırıdır. Bu neyin görüşmesi? Neyin arayışı, neyin hazırlığıdır? AYM şehitlerimizin dökülen kanlarını da seçim sonrasına bırakmayı da görüşecek midir? HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmadı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP’nin isteğiyle AYM’nin davayı sulandırması doğru değildir. Dağda beli kırılan bölücü terör örgütünün mahkeme kapılarındaki arayışından vazgeçilmelidir. AYM’nin zamana oynama teşebbüsü terörün değirmenine su taşımaktır.”

‘Zehirli yılanlar ortaya çıkıyor’

‘Zehirli yılanlar ortaya çıkıyor’

MHP lideri, konuşmasında 'Türkiye diktatörlüğün eşiğinde: Erdoğan'ın İmparatorluğu üzerine özel bir rapor' başlıklı bir kapak hazırlayan The Economist dergisine de “Aleyhimize kurgular yapıyor. 14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça zehirli yılanlar deliklerinden çıkıyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.

‘Türk askeri mi silah bırakacak’

‘Türk askeri mi silah bırakacak’
İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Diyarbakır’da yaptığı bir konuşmaya tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

'Hiçbir vatansever vicdanın kabul edemeyeceği çirkinliktedir. Bu konuşma kötülüğün manifestosudur. Demiş ki ““Mesele cumhuriyeti sözde özde sahiplenmekse, mesele silahlara veda kan dökmeye de tövbe etmekse, mesele her türlü musibetin karşısında çelikten sarsılmaz bir biz olmaksa, biz varız.” Silahlara veda ne demektir? Kim veda edecektir? PKK mı yoksa Türk askeri mi silahı bırakacaktır? Teröre boyun mu eğelim?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın