Görüş Bildir
Haberler
Bahar Candan'ın, Mustafa Sarıgül ile Olan Fotoğrafına Yorum Yağdı: İlk Defa Düzgün Giyinmişsin

Bahar Candan'ın, Mustafa Sarıgül ile Olan Fotoğrafına Yorum Yağdı: İlk Defa Düzgün Giyinmişsin

İlginç kıyafet tercihleri ve pozlarıyla sık sık gündem olan Bahar Candan, Instagram hesabından Okan Bayülgen ve Mustafa Sarıgül ile bir fotoğrafını paylaştı. Candan'ın beyaz takım elbise giydiğini gören sosyal medya kullanıcıları, 'İlk kez düzgün giyinmişsin' yorumunu yaptı. İşte o kareler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ablası Nihal Candan'ın ardından katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce fotoğraflarında kendine yaptığı abartılı photoshopla bilinen Candan, son olarak Mustafa Sarıgül ile pozunu paylaştı.

OKAN BAYÜLGEN VE MUSTAFA SARIGÜL İLE POZ VERDİ

Okan Bayülgen'in programına konuk olan Bahar Candan, gecenin sonunda diğer konuk Mustafa Sarıgül ile poz verdi. Okan Bayülgen ve Sarıgül'ün arasına geçerek poz veren Candan, fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak kahkaha emojisi koydu.

Candan'ın paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı, bu zamana kadar giydiği kıyafet tercihlere gönderme yaparak 'İlk defa düzgün giyinmişsin' yorumunu yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın