Görüş Bildir
Haberler
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Kimdir, Hastalığı Ne? Lokman Çağrıcı Neden İstifa Etti?

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Kimdir, Hastalığı Ne? Lokman Çağrıcı Neden İstifa Etti?

İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar’ın belediye başkanı Lokman Çağrıcı, sosyal medya üzerinden bir mesajla görevinden istifa ettiğini duyurdu. AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın uzun süredir kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü biliniyordu. Lokman Çağrıcı’nın istifa kararı sonrasında hayatı ve siyasi kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir, kaç yaşında? Lokman Çağrıcı hangi görevlerde bulundu? İşte sosyal medyada gündem olan Lokman Çağrıcı’nın hayatı ve siyasi kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, istifa kararı ile gündemde. Yaşadığı kalp rahatsızlığının yeniden tekrarlanmasıyla birlikte istifa kararı alan Lokman Çağrıcı, 15 yıldır Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini yürüyordu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın İstifa Açıklaması

Lokman Çağrıcı Kimdir?

Lokman Çağrıcı Kimdir?

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, 1965 yılında Giresun’da dünyaya geldi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Lokman Çağrıcı, 1990 yılında siyasi hayatına başladı ve 1999 yılında Bağcılar Belediye Meclis üyesi oldu.

11 Mayıs 2007´ye kadar Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Çağırıcı, Bağcılar´ın Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık´ın Mayıs 2007 Genel Seçimleri'nde AK Parti İstanbul Milletvekili olması üzerine, Belediye Meclisi tarafından Bağcılar Belediye Başkanlığı'na seçildi.

O tarihten bu yana başkanlık görevinde bulunan Lokman Çağrıcı, evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın