Görüş Bildir
Haberler
Babasının Sözleri Çok Konuşulmuştu, Annesi de Suskunluğunu Bozdu

etiket Babasının Sözleri Çok Konuşulmuştu, Annesi de Suskunluğunu Bozdu

Aile zoruyla kaldığı yurtta maruz kaldığı baskıları anlatıp yaşamına son veren Enes Kara'nın annesi, 'Yobazlık ve gericilikle itham edildik. İnsaf sınırları aşılarak, katil olarak dahi itham edildik' dedi.

Ailenin avukatı Ömer Faruk Ceylan ise Enes Kara'nın yaşadığı bunalım neticesinde intihar ettiğini ileri sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın babası Mehmet Kara, cemaati savunduğu ilk açıklamasında ''Ben 25 yıldır Risale-i Nur okuyorum. Bir zararını görmedim. Ben bu cemaatin 25 yıldır içindeyim. Kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu. Sürekli arkadaşlarıyla iletişim halindeydik. Birkaç ay kalır sonra alışır dedim.  Cenazeyi aldık şu an dönüyoruz Hatay’a. Biz kimseden şikayetçi değiliz. Olaydan sonra durumunu daha iyi anladık'' demişti.

Baba Kara, hükümete yakın Yeni Akit'e yaptığı son açıklamada ise 'Evladımı ölüme sürükleyen cemaat değil, etrafındaki ateist arkadaşları oldu' demişti.

"Prim elde etmeye çalışanlara müsaade edilmeyecek"

"Prim elde etmeye çalışanlara müsaade edilmeyecek"

Avukat Ömer Faruk Ceylan

Enes'in ölümüne ilişkin annesi Hatice Kara ile avukat Ömer Faruk Ceylan açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre Hatice Kara, yazılı açıklamasında, oğlu üzerinden kamuoyu algısı yürütülmeye çalışıldığını savundu. Oğullarının acısını yaşayamadan çeşitli saldırılara maruz kaldıklarını aktaran Kara, 'Yobazlık ve gericilikle itham edildik. İnsaf sınırları aşılarak, katil olarak dahi itham edildik. Evladını kaybetmiş acılı bir aile nazarıyla muamele görmemiz icap ederken, siyasi malzeme konusu edildik” ifadelerini kullandı.

Ailenin avukatı Ömer Faruk Ceylan ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Enes Kara'nın yaşadığı bunalım neticesinde intihar ettiğini ileri sürdü.

Olayın her yönüyle tetkik edileceğini aktaran Ceylan, 'Enes Kara'yı alet ederek prim elde etmeye çalışanlara müsaade edilmeyecek. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarından gerekli hukuki süreç takip edilecek' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
197
118
118
61
39
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
holdthedark

Daha ne kadar zararını görebilirsin ki ölüm gelmiş daha ne olabilir bunun öteki yok ki

The Architect

"Katil İlan Edildik" eveet?... Öyle olduğunuz için olmasın? Bu çocuğun ölümünden bizzat annesi ve babası sorumludur. Gerisi hikaye. Yetişkin olun da hatanızı... Devamını Gör

gül endam

Aynen öyle

ithamdan ibaret degil soylenilenler, gercek! sizin gibi yobaz ve gericiler yuzunden nice gencler maalesef enes ile ayni sonu paylasiyorlar. hepsinin katili s... Devamını Gör