Görüş Bildir
Haberler
Babalar Günü Hediyesi Kataloğu

Babalar Günü Hediyesi Kataloğu

Buldumbuldum
29.05.2014 - 09:51 Son Güncelleme: 29.05.2014 - 10:26

Fedakarlığını anlatarak bitiremeyeceğiniz babanıza babalar günü hediyesi olarak elbet en baba hediyeyi almak istersiniz. Başkalarından babalar gününde babanıza ne hediye alacağınıza dair hediye fikri istediğinizde size sunacakları öneriler kendi babalarının hoşlandıkları şeylerden ibaret olacaktır. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, her babanın beğenisi de birbirine uymaz. Sizin için genel olarak babaların en çok beğendiği 10 hediye seçeneğini belirledik. Siz de babanız için en ideal hediyeyi bu öneriler arasında bulabilirsiniz :)

1-) Babaya Özel Vasfiye Teyze Ürünleri

1-) Babaya Özel Vasfiye Teyze Ürünleri

' Bu dünyada kızmadan, usanmadan nazımı çekecek tek bir kişi tanıyorum o da babam ' diyorsanız babaya özel vasfiye teyze ürünlerine göz atmanızda fayda var.  Vasfiye teyze tasarımıyla üzerine ' Ne çektin be baba! ' yazdırabileceğiniz masa saati, duvar saati, kupa bardak, mousepad, puzzle, iPhone kılıfı ve bardak altlığı olmak üzere 7 farklı ürün seçeneği bulunmaktadır. Bunlardan dilediğiniz ürüne babaya özel Vasfiye teyze tasarımını bastırıp babanıza hediye edebilirsiniz.

2-) Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri

2-) Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri

Mutfakta titizlikle çalışan ve yapmaya niyetlendiği yemeğin üstesinden başarıyla gelen babanızı, üzerine ismini yazdırabileceğiniz bu mutfak önlüğü ile motive etmeye ne dersiniz? Mutfakta vakit geçirmekten büyük keyif alan babalara verilebilecek en güzel hediyelerden biri karşınızda! Erkeklere özel mutfak önlüklerin iki farklı tasarımı bulunmaktadır.

3-) Babalara Özel Kare Taş Baskı

3-) Babalara Özel Kare Taş Baskı

Fotoğraflar geçmişi yad etmenin en mükemmel hali.. Babanızla birlikte çekildiğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz bu kare taş, babanızın mutlu anlarınızı her daim yakınında hissetmesine vesile olacak. Üzerine babanızı ne kadar çok sevdiğinizi de yazdırabileceğiniz kare taş baskı babanızın alabileceği en anlamlı hediyelerden.

4-) Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem

4-) Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem

Babanızın en başarılı işlerine sizin ona hediye ettiğiniz kalemle imza atmasını istemez misiniz? Eğer babanız öğretmen, muhasebeci gibi kalemle sürekli meşgul olmasını gerektiren bir meslek grubuna dahilse alabileceğiniz en ideal babalar günü hediyesi ayrıcalıklı bir kalemdir. Ayrıcalıktan kastımız ahşap kutu ve kalem üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu şık ürün. Babanız bu hediyenizi eminiz çok benimseyecek.

5-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

5-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

Babalar günü hediyenizle, babanızın çalışma masasına biraz el atmaya ne dersiniz? Babanızla birlikte çekildiğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz kişiye özel fotoğraflı kalp masa saati, babalar gününün en sevgi dolu hediyesi olmaya aday..

6-) Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak

6-) Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak

Düzenli olarak halı saha maçına giden babanızın bu disiplinine hayransanız kişiye özel halı saha kupa bardak babanızın elinden bırakmak istemeyeceği yeni kupası olacak demektir. Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz halı saha tasarımlı bu kupa bardak babanızın futbola olan aşkını ikiye katlayacak.

7-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Set

7-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Set

Anahtarlık, kalem ve çakıdan oluşan kişiye özel çok amaçlı bu setin üzerine babanızın ismini yazdırarak en kullanışlı hediye vermenin gururunu yaşayabilirsiniz :) Törpü, tornavida, tirbuşon, açacak, makas gibi fonksiyonları bulunan  çakınında yer aldığı bu set babanızın sağ kolu olacak.

8- ) Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

8- ) Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

Resmi olması gerektiği yerlerde şıklığını hiçbir zaman kaybetmeyen babanıza, üzerinde isminin ve soy isminin baş harflerinin yazacağı gümüş kaplama bir çift kol düğmesinden daha güzel bir hediye veremezsiniz.

9-) İsme Özel Siyah Metal Sigara Tabakası

9-) İsme Özel Siyah Metal Sigara Tabakası

Babaların siyaha olan tutkunun bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyoruz ama bildiğimiz tek bir şey var o da siyahın tüm babalara yakıştığı.. Eğer babanız sigara kullanıyorsa, şık görünümlü siyah metal bu sigara tabakasına babanızın ismini yazdırarak babanızın kendisini fazlasıyla özel hissetmesine vesile olabilirsiniz.

10-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

10-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Sizin babanız da işten eve döndüğü zaman ilk olarak 'Çay demlediniz mi?' sorusunu soranlardansa sizin hediye seçeneğiniz de belli :) Çaykolik babanıza üzerine ismini yazdırabileceğiniz kişiye özel çay bardağı setini hediye ettiğinizde babanızın yüzünde oluşacak mutluluğu ömür boyu unutamayacaksınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bıktık babalar günü paylaşımlarınızdan.