Görüş Bildir
Haberler
Babacan, Bahçeli İçin 'Yaş Sınırı' İstemişti: DEVA ile MHP Arasında +18 Polemiği

Babacan, Bahçeli İçin 'Yaş Sınırı' İstemişti: DEVA ile MHP Arasında +18 Polemiği

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin konuşmalarına 18 yaş sınırı konulması için RTÜK'e çağrı yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. Ataman, 'Babacan'a tavsiyemiz 'had sınırını' bilmesidir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çanakkale 1. Olağan İl Kongresi'nde sistem eleştirilerinde bulunmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'küçük ortak' diye bahseden Babacan, 'Küçük ortak ne söylese, hükûmetin istikameti o taraf oluyor. Milli irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı?' ifadelerini kullanmıştı.

'Çok bağırıyorsunuz. Bağırmanıza gerek olmasın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu toplum bağırış çağırış istemiyor artık' diyen Babacan, 'RTÜK’e bir çağrı yapmak istiyorum. Pandemi dönemindeyiz. Çocuklarımız evlerde. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen. Çocuklarımızın edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok sakıncalı' şeklinde konuşmuştu.

MHP'li Ataman: Akıl tutulması

MHP'li Ataman: Akıl tutulması

Babacan'a yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi. Babacan'ın Bahçeli'ye yönelik 'devleti esir aldı' eleştirisi için 'akıl tutulması' diyen Büyükataman, 'Türk çocuğu, Mete'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ecdadının yolundadır; yolbaşçısı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve talimatları doğrultusunda büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etme ülküsüne hızla ilerlemektedir' ifadelerini kullandı.

MHP'li Ataman'ın yanıtları şöyle:

MHP'li Ataman'ın yanıtları şöyle:
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
33
8
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pena

bahçeli kapatılsın. 40 yaşındayım mhp'nin ülkeye tek bir faydasını hatırlamıyorum. hep şiddet hep öfke hep ecdad hep bayrak. milli, dini vs ne kadar değer va... Devamını Gör

heisenberg

anasın ağlattınız ülkenin hainler ordusu

Resho

Bence +18 Değil 0-6 yaş arasına sadece servis edilmeli. Ya da komedi kuşağı da olabilir.