Görüş Bildir
Haberler
Show TV Baba 4. Bölüm İzle! Baba Son Bölümde Neler Oldu? Saruhanlı Ailesi Dört Bir Yandan Sınanıyor!

Show TV Baba 4. Bölüm İzle! Baba Son Bölümde Neler Oldu? Saruhanlı Ailesi Dört Bir Yandan Sınanıyor!

Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba, dün akşam yeni bölümüyle Show TV ekranlarında yer aldı. Baba son bölümde, Kadir’in eve dönmesi, anlaşmazlıkları da yeni gün yüzüne çıkardı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baba son bölüm izle ekranı haberimizde. Ayrıca Show TV, Baba 5. bölüm fragmanını da paylaştı. İşte Baba 4. bölüm özeti ve Baba 5. bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

AY Yapım imzalı Baba dizisi, güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz aylarda Show TV’de başlayan Baba, 8 Mart Salı günü yeni bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin sıkı takipçileri, Baba son bölüm detaylarını araştırıyor.

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Emin başına gelenleri herkesten saklamaya çalışırken, Kadir'in eve dönüşü aile içinde yeni anlaşmazlıkları da beraberinde getirir. Kadir, ailenin yeni hayatına uyum sağlaması için ipleri eline almaya başlar. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Saruhanlı ailesi dört bir yandan sınanırken Kadir hem Emin'le hem de İlhan'la mücadele etmek zorunda kalır. İlhan'ın hamleleri Saruhanlı ailesinde sancılı günlerin başlangıcı olur. Kadir, kardeşlerini korumak için harekete geçse de artık her şey için çok geçtir. Emin'in aldığı karar ise ailedeki bütün dengeleri değiştirecektir.

Baba 4. Bölüm İzle! (Show TV)

Baba 5. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın