Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'ın 777 Milyon Liralık Tazminat Davasında Yeni Gelişme!

Aziz Yıldırım'ın 777 Milyon Liralık Tazminat Davasında Yeni Gelişme!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, ‘şike davası’ sürecinde 364 gün boyunca cezaevinde kalmıştı. Aziz Yıldırım, Yargıtay tarafından bozulan ve yeniden görülen davada Mecnun Otyakmaz ve Şekip Mosturoğlu ile birlikte beraat etmişti. Yıldırım, haksız mahrumiyet sebebiyle toplam 777 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Aziz Yıldırım’ın tazminat davası bugün görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

777 milyon liralık dava ertelendi

777 milyon liralık dava ertelendi

Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Aziz Yıldırım, 707 milyon 741 bin lira maddi ve 70 milyon lira da manevi talebinde bulunuyor.

Bugün görülen duruşmaya Aziz Yıldırım katılmazken, avukatlar Abdurrahim Erol ve Mehmet Ayhan Çopuroğlu ise hazır bulundu.

Ara karar açıklayan mahkeme heyeti, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen müzekkerenin cevabının gelmesinin beklenmesine hükmederek gelen cevabın ardından duruşma gününün beklemesine gerek olmadan dosyanın bilirkişiye gönderilmesine karar verdi.

Aziz Yıldırım’ın dava dilekçesindeki ifadeler ise şu şekilde;

Aziz Yıldırım’ın dava dilekçesindeki ifadeler ise şu şekilde;

Aziz Yıldırım, 'Şike Davası' sürecinde 364 gün haksız yere tutuklu kaldığı gerekçesiyle Maliye Hazinesine izafeten İstanbul Defterdarlığına 707 milyon 741 bin lira maddi ve 70 milyon lira da manevi tazminat davası açılması için dilekçe sunmuştu.

Şekip Mosturoğlu, daha önce yaptığı açıklamasında Aziz Yıldırım istenilen tazminatı kazanması durumunda paranın Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’na bağışlayacağını duyurmuştu.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bunedio

Yiyin birbivinizi..