Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım Çıkan Haberleri Yalanladı

Aziz Yıldırım Çıkan Haberleri Yalanladı

Enver K.
15.05.2015 - 16:41 Son Güncelleme: 15.05.2015 - 16:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım basında çıkan haberleri yalanladı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bugün Habertürk Gazetesi'nde, Ferudun Niğdelioğlu imzalı, gazetecilik ahlak ve ilkeleriyle bağdaşmayan, yalan, çirkin ve iftira içerikli sözde bir haber yer almıştır.

Genellikle kendi hayal dünyasını yansıtan masa başı haberler yapmakla bilinen bu kişi, bu kez de Kayseri Erciyes maçının ardından benim soyunma odasına girerek hocamız ve futbolculara bir takım söylemlerde bulunduğumu ileri sürerek gazetesi Habertürk'ü ve okurlarını bundan önce bir çok kez yaptığı gibi yine aldatmıştır.

Bilinmelidir ki Kayseri Erciyes maçının 2. yarısını Fenerbahçe TV'den izledim ve maçın ardından da soyunma odasına gitmedim. Maçı izledikten sonra stattan ayrılarak evime gittim.

Gazetecilik mesleği, dürüstlük, namus ve ahlak gerektirir. Yalan ve iftiralarla dolu haberler yaparak kamuoyunda algı oluşturmak ise bu ilkelere aykırıdır. Dolayısıyla şahsım ve kulübümle ilgili sürekli olarak yalan ve iftira dolu haberler yapan bu şahıs, dürüstlük ve ahlak gibi erdemlerden yoksundur.

Bu açıklamamın ardından şahsımın, aldatılan Habertürk Gazetesi okurları ve kamuoyunun doğal beklentisi, bu çirkin iftirayı atan kişinin bu iddialarını ispatlamasıdır. Aksi takdirde, kendisi şahsım ve camiam tarafından yalancı ve müfteri olarak tanınmaya devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine,

Aziz YILDIRIM

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Fenerbahçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın