Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Bu Ülkeye Şikeyi Getiren Galatasaray'dır"

Aziz Yıldırım: "Bu Ülkeye Şikeyi Getiren Galatasaray'dır"

Mustafa Boztepe
05.02.2016 - 22:42 Son Güncelleme: 05.02.2016 - 23:46

Antalyaspor maçı sonrası açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Antalyaspor'u tebrik ederken Galatasaray'ı çok sert bir dille eleştirdi. Aziz Yıldırım, 'Şikenin kralını Galatasaray yaptı, bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'a 4-2 yenilen Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, maç sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i hedef aldı.

İşte o açıklamalar...

Antalyaspor'un iyi oynayarak kazandığını ifade eden Aziz Yıldırım, 'Tebrik ediyorum. Bizim takım da kötü oynadı yenildi. Onlar zannettiler ki lig bitti. Bu havada geldik, öyle görünce de yenildik. Olsun daha uzun zaman var. Kendilerine gelirler ve bundan sonraki maçları kazanırlar' dedi.

'Bu Ülkeye Şikeyi Galatasaray Getirmiştir'

'Esas söylemek istediğim' diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, 'Galatasaray Başkanı '8 yemişler filan, şikeden dolayı' demiş. Cahilce konuşmalar bunlar. Bir kere Finansal Fair Play'de böyle olaylar yok. Doğru yapmamışsınız ceza alırsınız. Fenerbahçe şike yapmadı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. 8-0 Malatyaspor maçı. Milli takım 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Beşiktaş 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Ama Galatasaray Başkanı unutmasın, Fenerbahçe onlara 6 tane attı. Onlar tarihlerine baksınlar. Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir! Söylediklerini unutmasınlar. Sonra bana laflarını yutturmasınlar. Ayıptır ayıp! Bizden herhangi bir şey duydunuz mu! Herhangi bir şey söyledik mi! Herhalde yanındakiler söylüyor. Söylediklerini adama yuttururlar. Mahkemeler devam ediyor, bitsin. Ondan sonra ne istiyorsan söylersin. Biz bir şey söyledik mi? Hayır...' ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın Kumpasla İlişkisi Vardır"

"Galatasaray'ın Kumpasla İlişkisi Vardır"

İddiali açıklamalarına devam eden Aziz Yıldırım, 'Galatasaray tarihi şikeyle doludur. Bu söylediklerimde bir tane yanlış var mı? Yok... O zaman ben Galatasaray Başkanı için şunu söylüyorum, bu davayı şike diye savunuyorlarsa demek ki kumpasla bir ilişkileri var demektir. Dava bitmedi. Bitene kadar bekleyeceğiz. Aleyhimize çıkarsa suçlayın bizi ama çıkmazsa özrü dilersiniz. Onlar bunları söyleyerek, taraftarına yaşananları unutturmak istiyor. Bir kez daha söylüyorum; Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur!' şeklinde konuştu.

''Yargıtay onayladıktan sonra hem ben hem Fenerbahçe olarak, TFF ve UEFA'daki kurumlar hakkında davalar açacağız' diyen Aziz Yıldırım, şu şekilde devam etti: 'Ne dedim, 'UEFA çatırdayacak' dedim. Çatırdadı. Nerede o söylenenler, iddialar? İşin içinden çıkamayınca Fenerbahçe'ye saldırıyorlar. Tarihi şikeyle dolu bir kulüp ayıp ediyor. Beni konuşturmayın. Konuşursam yer yerinden oynar. G.Saray başkanınına burdan şunu diyorum. Şike meselesini savunuyorsanız demek ki sizin 3 Temmuz kumpası ile bağınız var.'

'Diyarbakır'a Gidiyorum'

Sarı lacivertli kulübün Türkiye Kupası'nda Amedspor ile eşleşmesine de değinen Aziz Yıldırım, 'Diyarbakır'a maça gidemiyorum. Yurtışında işlerim var. Yönetim orada olacak ama. Olayları büyütmeye gerek yok. Amedspor'u tebrik etmek lazım. Çeyrek finale kalmak büyük başarıdır. Türkiye Kupası için fikrimi biliyorsunuz. Yenmişiz yenilmişiz hiçbir önemi yok' dedi.

Dursun Özbek Ne Demişti?

Dursun Özbek Ne Demişti?
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA’nın bu Finansal Fair-Play kurallarının nedeni büyüyen futbol ekonomisine kara paranın girmemesi. Galatasaray bahisle, şikeyle, muhattap olmamış, kara para ve manipüle edici bir olay yok. Demek ki Galatasaray Finansal Fair-Play’e aykırı bir şey yapmamış. Galatasaray, UEFA’nın marka değerine katkı yaptı. Her maç çıkıp 8-10 yememişiz! İngilizler’den kupa almışız.!”

Cumhuriyet

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
127
77
29
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

ya kardeşim maçı sormasınlar diye yine mi Galatasaray yaaa yuhhh adam eceliyle ölse bizden bilecek

Pasif Kullanıcı

eee aziz yıvdıvım bu :)) alıştık gülüyoruz.

ynsemrebagiban

Allahtan çok Galatasaraydan korkuyorsun lan itiraf et

Pasif Kullanıcı

azizem yine gündem değiştirmek için çırpınıyor :)